top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


L6J         X5O      
7 3    J    P P   IK5
PCP   XCQ   3 W      
X L    7    Q D   421
HT5         MPY      
Pretraga  
Novosti

Zlatni ključ i Sajamski ključ - najkreativnijim i nauspešnijim izlagačima i proizvodima

09.11.2018.

Na Beogradskom sajmu je, u četvrtak 08. novembra, dodeljen Zlatni ključ kao i nagrada ustanovljena prošle godine Sajamski ključ. Nagrade je uručila generalni direktor Beogradskog sajma Danka Selić.

O nagradama je odlučivao žiri u u sastavu Bogdan Slavica – predsednik i članovi Niko Čučković, Salih Teskeredžić, Virginio Briatore i Dijana Novaković i Maja Trbović iz studija Autori. Žiri je doneo jednoglasne odluke da se Nagrada Zlatni ključ dodeli sledećim kategorijama:

Zlatni ključ u kategoriji Najbolji proizvod pripao je proizvođaču PROSTORIA, za “Trifiade” (dizajn Numen For USE). U ovoj istoj kategoriji Nominacije je dobio proizvođač EXTRAFORM, za proizvod “Dolomia” (dizajn Riccardo Carli) kao i GIR za proizvod “Stol Klin” (dizajn Numen For USE).

“Zlatni ključ” za najbolji proizvod  osvojila je hrvatska kompanija PROSTORIA za „Trifidae“, tri različite fotelje razvijene iz zajedničkog tipološkog i oblikovnog ishodišta, dizajn: Numen For USE.

PROSTORIA Trifidae Zlatni ključ
PROSTORIA

U kategoriji  najbolji outdoor nameštaj nagrađen je proizvođač GARDA iz Valjeva za „Kolekciju Totem“, dizajn Anice Andrić.

U kategoriji najbolji outdoor nameštaj nagrađen je proizvođač GARDA iz Valjeva za „Kolekciju Totem“, dizajn Anice Andrić
GARDA

“Zlatni ključ” u kategoriji brand development dodeljen je proizvođaču GIR iz Kraljeva, dok nagrada nije dodeljena u kategoriji home accessories.

“Zlatni ključ” u kategoriji brand development dodeljen je proizvođaču GIR iz Kraljeva
GIR

Za najboljeg mladog dizajnera na ovogodišnjem Sajmu nameštaja proglašeni su Dorja i Ivan Benussi  - „THING THINGS CHAIR“.

Za najboljeg mladog dizajnera na ovogodišnjem Sajmu nameštaja proglašeni su Dorja i Ivan Benussi - „THING THINGS CHAIR“.
THING THINGS CHAIR

Nagrada „Sajamski ključ“ za asortiman izlagačkog programa ove godine pripao je kompaniji MOJA SOBA d.o.o. iz Kraljeva, dok je kompanija MATIS d.o.o. iz Ivanjice nagrađena za višegodišnji doprinos podizanju kvaliteta manifestacije.

Sajamskim ključem za kreativno osmišljen sajamski nastup nagrađena je kompanija SIMPO iz Vranja, a za ukupan sajamski nastup TOP TECH WOODWORKING iz Beograda.

Sajamski ključ 2018 za ukupan sajamski nastup TOP TECH WOODWORKING iz Beograda.


TOP TECH Woodworking Beograd, Grupacija Biesse

Izvor: PRESS Beogradskog sajma   press@sajam.rs
Ivana Višković  tel: 011 2655 101, 063 395 871 ivana.viskovic@sajam.rs
Tamara Vasiljević tel: 011 2655 828, 063 328 169 tamara.vasiljevic@sajam.rs
Web: www.sajamnamestaja.rs