top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


Y6H         LOB      
  D    O      E   TWS
  D   XWX   AQS      
  R    S    7     3YY
  9         JYP      
Pretraga  
Novosti

Zelena maska upola cene

12.01.2021.

Usled izuzetno loše epidemiološke situacije u Srbiji i svetu, kao i potrebe da svaka osoba treba da nosi zaštitnu masku veći deo dana, kompanija CCS Solutions je odlučila da cenu popularne višenamenske plastične maske sa izmenljivim filterom, Zelene maske snizi za 50%. Kampanja je pokrenuta u decembru 2020, ali je zbog izuzetno loše situacije produžena i u januaru 2021. godine...
Zelena maska u maloprodaji košta 402,00 dinara umesto dosadašnjih 804,00 dinara, a ovu masku je moguće nabaviti u preko 120 maloprodajnih objekata na teritoriji Srbije, kao i preko interneta. 
Zvanični distributer Zelene maske je kompanija Mong. 
Višenamenska plastična maska sa izmenljivim filterom - Zelena maska je odabrana na konkursu za Inovativna rešenja za suzbijanje efekata pandemije Covid-19, Fonda za Inovacionu delatnost, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. 
Zelena maska je 100% domaći, srpski proizvod i omogućava zaštitu ne samo od virusa i  bakterija, već i od prašine, polena i drugih čestica. Garancija na masku je 3 godine, a jedan zamenski filter se može koristiti do 100 sati, zavisno od koncentracije čestica. Sterilizacija maske je moguća kraćim prokuvavanjem u vodi na temperaturi od 80 do 90 stepeni Celziusa ili brisanjem alkoholom ili asepsolom.
U ovom trenutku u ponudi su tri tipa sertifikovanih filtera renomiranog nemačkog proizvođača i to Fine 8, Fine 9 i HEPA, tako da su srpska maska i nemački filteri idealna kombinacija za zaštitu.
Direktor kompanije CCS Solutions, Nenad Nikolin je za čitaoce našeg časopisa rekao:
– Naša kampanja Sprečimo crni decembar je pobudila veliko interesovanje i odlučili smo se da je produžimo i u januaru kako bi što više ljudi moglo sebi da priušti masku koja je višestruko isplativa, pre svega iz razloga što je garancija na masku tri godine. Maska sa pripadajućim filterima odlično štiti od virusa i bakterija, kao i od izuzetno velikog zagađenja vazduha sa kojim smo suočeni već mesecima. Nastavljamo i sa donacijama maski onima kojima je najpotrebnija, i do sada smo donirali zelene maske zdravstvenim ustanovama u Beogradu, Novom Sadu, Kikindi, Valjevu, Zrenjaninu, Kragujevcu, Despotovcu, Nišu, Zaječaru, Negotinu, Boru, Knjaževcu, Somboru, Subotici, Šapcu, Prijepolju, Pećincima, Novom Pazaru, Kraljevu, Sjenici, Novoj Varoši, Priboju, Zlatiboru u vrednosti preko dva miliona dinara… Za društveno odgovorne kompanije koje nabave Zelenu masku za svoje zaposlene pripremili smo akciju 1 na 10, što znači da na svakih deset maski koje kompanija nabavi za svoje zaposlene mi poklanjamo po jednu masku zdravstvenoj ustanovi po izboru te kompanije – kaže gospodin Nenad Nikolin. 
Rešenjem Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije maska je deklarisana kao nemedicinsko sredstvo tako da se može staviti u promet na tržište Republike Srbije.
Stručnim mišljenjem o zdravstvenoj ispravnosti Instituta za javno zdravlje Srbije, nakon rezultata laboratorijskih ispitivanja uzoraka plastičnog dela maske bez filtera Zelena maska utvrđeno je da uzorci sa aspekta kontrolisanih parametara odgovaraju odredbama Zakone o predmetima opšte upotrebe (SL.GL.RS 25/2019), normama Pravilnika o uslovima u pogledu zdravstvene ispravnosti predmeta opšte upotrebe koje se mogu stavljati u promet.

Tekst objavljen u časopisu DRVOtehnika, januar 2021.


CCS Solutions Zelena maska:
+381 69 332 0701
info@zelenamaska.rs
http://zelenamaska.rs 

Zvanični distributer MONG:
+381 63 226 664
office@mong.rs
http://www.mong.rs