top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


TUL         JFL      
  X    S      R   LCD
461   DT3   W2F      
  1    R      D   4WU
URT         1D9      
Pretraga  
Novosti

ZAHVALNICE BEOGRADSKOG SAJMA dodeljene časopisu DRVOtehnika-nameštaj i uredniku časopisa DRVO tehnika

26.10.2023.

Za vreme trajanja Sajma nameštaja i dodele sajamskih priznanja, oktobra 2024. godine, a povodom 20 godina firme i kontinuiranog izlaganja na sajamskim manifestacijama časopisu DRVOtehnika-nameštaj je dodeljena ZAHVALNICA Beogradskog sajma. Takođe ZAHVALNICU od Beogradskog sajma za doprinos promociji prerade drveta i proizvodnje nameštaja dobio je i urednik časopisa DRVOtehnika-nameštaj Dragojlo Blagojević. Zahvalnice je Blagojeviću uručila direktorka Beogradskog sajma Danka Selić. 

Rad redakcije časopisa DRVOtehnika-nameštaj je do sada više puta pohvaljivan, retko osporavan, ali i nagrađivan. Među domaćim priznanjima ističemo činjenicu da je redakciji i časopisu DRVOtehnika-nameštaj, u novembru 2010. na Sajmu nameštaja u Beogradu, dodeljeno Specijalno sajamsko priznanje za kontinuiranu medijsku podršku i promociju proizvođača i proizvoda od drveta. 

Spomenućemo i dva međunarodna priznanja, prvo – Diploma za zasluge i kristalni trofej Evropske asocijacije šumarskih stručnjaka – AGFEE za 2014. godinu dodeljeni su mr Dragojlu Blagojeviću, uredniku časopisa DRVO-tehnika, za doprinos na promociji šumarstva i šumarske struke. Priznanje je Blagojeviću na sastanku u PKS uručio prof. dr Milan Medarević, dekan Šumarskog fakulteta; i drugo – na 12. DTK u Opatiji, juna 2015. godine, za doprinos razvoju drvnog sektora u kategoriji strukovnih medija u regionu JIE, priznanje je dobio mr Dragojlo Blagojević, glavni i odgovorni urednik časopisa DRVO-tehnika iz Beograda. Priznanje je Blagojeviću uručio mr Marijan Kavran. 

Nemanja Jokić