top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


71U         DTM      
1      L    M     2WU
1QT   ETD   E9R      
  R    S    F 3   TA3
4BP         AJS      
Pretraga  
Novosti

Zahvalnica kompaniji TOP TECH WOODWORKING

16.01.2018.

Šumarski fakultet u Beogradu obeležio 97 godina rada

Petog decembra 2017. godine Šumarski fakultet u Beogradu proslavio je 97 godina od svog osnivanja, a tom prilikom je kompaniji TOP TECH WOODWORKING uručena zahvalnica za doprinos radu Fakulteta.


Marijana Petrović, direktor firme TOP TECH WOODWORKING d.o.o. i profesor Jelena Matić

Svečanoj akademiji prisustvovali su gosti iz državne uprave, srodnih fakulteta, kao i kompanija sa kojima Šumarski fakultet uspešno sarađuje, među kojima je i TOP TECH WOODWORKING. Dekan dr Ratko Ristić u svom izlaganju predstavio je istorijat ove ustanove, uz osvrt na izazove sa kojima se ova instutucija suočava. U okviru realizovanih planova za ovu godinu, istakao se projekat Inovacionog nastavnog centra profesorke Jelena Matić, čije je opremanje TOP TECH WOODWORKING podržao donacijom 16 laptop računara poslednje generacije sa programskim paketom bSuite koji je kompanija BIESSE poklonila za potrebe edukacije studenata.

Zahvaljujući entuzijazmu profesorke Jelene Matić kao i grupe studenata koja se okupila oko ovog projekta, dobijen je lepo dizajniran, moderno opremljen, funkcionalan prostor koji će pomoći da studenti razvijaju svoje profesionalne veštine i talente, istovremeno ih pripremajući za praktičan rad koji ih očekuje nakon završetka školovanja.

TOP TECH WOODWORKING, kao društveno odgovorna kompanija, nastaviće da podržava Šumarski fakultet u ovakvim aktivnostima, zato što smatra da jedino kroz razvoj ljudskih potencijala svi drugi resursi mogu biti iskorišćeni za dobrobit društva u celini.

Tekst preuzet sa sajta kompanije TOP TECH WOODWORKING