top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


XL9         284      
B      9      4   D89
YNU   SUA   CMD      
P A    S    5     Y4Y
OB8         N5G      
Pretraga  
Novosti

Xylexpo, međunarodni bijenale tehnologija i opreme za drvnu industriju i nameštaj

14.05.2018.

XYLEXPO veći nego ranije – otvorena hala 4

Nastavljaju se pripreme za naredno izdanje Xylexpo-a, međunarodni bijenale tehnologija i opreme za drvnu industriju i nameštaj, koji će se održati u okviru FieraMilano-Rho od utorka 8. do subote 12. maja 2018. godine.

Velike svetske grupacije (Homag, Weinig-HolzHer, Cefla, ImaSchelling, Scm Group, Biesse…) su potvrdile svoje učešće, i neki od njih će izlagati na većem prostoru i štandovima u odnosu na predhodne godine. Upravo zbog toga, organizatori su odlučili da otvore novi paviljon, Halu 4.

“U 2016. godini smo želeli da koristimo kompaktni izložbeni prostor, kako bismo pojednostavili posetu koja se ujedno poklapa i sa sezonom ovog tržišta” , izjavio je Dario Corbetta, direktor ove izložbe.“ Odluka u interesu posetioca koja nas je dovela do toga da „iskoristimo” prostor tri hale: italijansko tržište zasigurno najprivlačnije, bolja ekonomska situacija i zahtevi mnogih izlagača da izlažu na većem prostoru, nas je dovela do toga da otvorimo četvrtu halu i bolje organizujemo prostor”.

U halama 1 i 3 će izlagati firme koje se bave proizvodnjom mašina i alatki za obradu panela, drvenih površina i sličnih proizvoda, gvožđa, polusirovina; u halama 2 i 4 će biti izložene mašine i alati za panele i puno drvo, mašine i alati za prvu obradu, polusirovine i komplementarni delovi.

I ove godine - tema koju je prije mnogo godina Xylexpo usvojio, pre svih međunarodnih sajmova je sledeća: svaka hala će imati „ključnu tačku” predstavljenu od strane „velikih” u ovom sektoru. U hali 1 „ključna tačka” će biti firme Biesse i Barberan, dok će u hali 2 to biti Scm Group, u hali 3 Homag i Cefla, dok će u hali 4 biti Ima i Weinig.

Online katalog Xylexpo 2018.

Na sajtu xylexpo.com objavljen je online katalog izlagača 2018. koji omogućava posetiocima da pretražuju firme po nazivu, po proizvodima, po zemljama i po izložbenim halama. Takođe, moguće je izabrati jezik za pretragu: italijanski, engleski, španski, nemački ili francuski.

Katalog de nastaviti da se dopunjuje novim izlagačima sve do kraja roka za prijavljivanje.

Kliknite ovde da biste pogledali katalog na engleskom jeziku.

Nove tehnologije na sajmu Xylexpo 2018.

Na sajtu xylexpo.com otvorena je posebna sekcija posvedena novim tehnologijama koje će izlagači prikazati na sajmu Xylexpo. Izlagači ovde mogu uneti fotografije sa tehničkim objašnjenjima. Ovo je veoma korisno za posetioce jer mogu unapred da se obaveste i organizuju svoj put u Milano, planirajući vreme potrebno za posetu sajmu.

Kliknite ovde da biste videli deo namenjen novim tehnologijama koje de biti izložene na sajmu.

Rezervacija hotela na sajmu Xylexpo 2018

Xylexpo je zaključio ugovor sa putničkom agencijom MiCodmc za realizaciju web platforme koja je posvećena rezervaciji hotela za vreme trajanja manifestacije. Ovaj instrument je na raspolaganju svim izlagačima i posetiocima i pruža mogućnost za različite opcije u zavisnosti od cena i lokacije u odnosu na izložbeni prostor. Na glavnoj stranici sajta xylexpo.com postavljen je poseban banner koji vas vodi na stranicu za rezervaciju hotela.