top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


WEY         WLX      
  W    M      J   NAT
171   E4B   5QO      
K      8      T   L1B
3CQ         OCS      
Pretraga  
Novosti

XYLEXPO 2024 odbrojavanje...

09.04.2024.

MANJE OD DVA MESECA... do otvaranja kapija za Xylexpo 2024. Prijave kompanija koje su odlučile da izlažu ove godine u Milanu, u paviljonima 1 i 3 Fieramilana Rho stižu i dalje.

Xylexpo, međunarodni bienale tehnologije drveta i industrije nameštaja vratio se u svoj uobičajeni majski kalendar i ove godine će se održati od 21. do 24. maja. Kao i do sada, očekuje se mnogo posetilaca kako iz Italije tako i iz inostranstva.

Do danas se prijavilo oko 260 izlagača koji nude postrojenja, rešenja, proizvode i tehnologije koje će omogućiti posetiocima da se upoznaju sa svim fazama različitih procesa, od primarne do finalne obrade drveta.

Na FieraMilano-Rho očekuju se kao i ranije mnoge inovativne tehnologije i njihovi protagonisti, koji će imati priliku da budu u prvom planu, u inspirativnom i izazovnom okruženju. SCM, Felder, Nanxing, KDT i mnogi drugi nemački i međunarodni brendovi su potvrdili svoje poverenje u događaj koji, ne treba zaboraviti, ne samo da uvek privlači kupce, uvoznike i međunarodne operatere, već se odvija na jednom od najvažnijih svetskih tržišta za tehnologiju drveta i nameštaja, sa potražnjom koja premašuje milijardu evra.

XYLEXPO DIGITAL

Manje od dva meseca pre otvaranja vrata manifestacije - počelo je i Xylexpo Digital izdanje 2024., digitalna platforma koja je uvedena 2022. godine i koja daje mogućnost praćenja manifestacije online. I sami izlagači mogu ponuditi publici prikaz onoga što ćemo videti u paviljonima 1 i 3. Možete pogledati i na ovom linku: https://www.xylexpo.com/it/xylexpo-digital-on-demand.

"Izložbe su u periodu velikih promena i njihova digitalna dimenzija postaje sve važnija", objasnio je Dario Corbetta, direktor Xylexpo-a. "Xylexpo je već 2022. godine dao inovativno, ali izuzetno praktično tumačenje digitalne strane sajma, sa programom inicijativa koje ostaju u vremenu i dosežu sve veći auditorijum. U narednim nedeljama - dodao je direktor Xylexpo-a - otkrićemo i program Xylexpo Digital, sa sadržajima koji će, sigurni smo, biti veoma cenjeni od strane poslovne i stručne javnosti".

Xylexpo 2024: otvorena je online pre-registracija

Pristupite stranici za pre-registraciju na Xylexpo veb-sajtu klikom OVDE i dobijte besplatnu ulaznicu, koja će važiti za sve dane događaja. Ne propustite priliku da otkrijete najinovativnije i najnaprednije tehnologije za drvnu industriju i industriju nameštaja . Noviteti, rešenja, mreže, kompanije: najkompletnija ponuda industrije sadržana je u Xylexpo 2024. Radujemo se susretu s vama u Milanu, od 21. do 24. maja.

Kako stići do Xylexpa? Saznajte kako doći do sajma!

Xylexpo 2024 kako stici do sajma

Sekcija na Xylexpo veb-sajtu posvećena korisnim informacijama za dolazak do sajmišta Rho-Fieramilano je ažurirana. Linija podzemne železnice MM1 je najbolja opcija za brzo putovanje od centra grada do Xylexpa. Sekcija takođe nabraja sve dostupne načine transporta za dolazak do lokacije i parkinge oko sajmišta za one koji preferiraju putovanje automobilom. Kliknite ovde i idite na posvećenu sekciju!