top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


9KW         C3A      
3 J    M    L A   U5B
2E2   BRH   L6X      
  4    I      7   LAE
IQF         289      
Pretraga  
Novosti

XYLEXPO 2024

26.03.2024.

Međunarodni bienale Xylexpo jedna je od najznačajnijih manifestacija tehnologije obrade drveta i komponenti za industriju nameštaja.

Ove godine vraća se u svoj tradicionalni kalendarski termin u maju i održaće se u Milanu od 21. do 24. maja 2024.

Manifestacija Xylexpo održava se od 1968. godine u organizaciji Acimall-a, udruženja italijanskih mašina i alata za obradu drveta, pa je uvek bila u fokusu svih privrednih subjekata. Nudi potpuni pregled poslovanja u oblasti obrade drveta, prateći evoluciju tržišta ka održivosti i digitalnoj transformaciji. Veliki broj međunarodnih posetilaca obezbeđuje informacije o novostima u svim fazama procesa, od primarne do finalne prerade drveta.

Prepoznat kao međunarodna izložba visoke tehnologije za obradu drveta, Xylexpo će biti polazna tačka za ciklus inovacija u periodu 2024-2026, potvrđujući svoju svrhu pregleda novih rešenja koje će kompanije predstaviti stručnoj javnosti i posetiocima. Iako pre svega kao izložba italijanske industrije i proizvoda, Xylexpo je otvoren za rešenja, tehnologije, alate i opremu međunarodnih izlagača koji znaju da u Milanu mogu pronaći mogućnosti za nove kontakte i poslovanje s italijanskim tržištem. Xylexpo je događaj od globalnog značaja sa snažnom projekcijom na evropskim tržištima i može se pohvaliti udelom od 25% međunarodnih posetilaca u ukupnoj poseti.

Preliminarnu listu izlagača na bienalu XYLEXPO 24 možete pogledati ovde.

Za više informacija, posetite zvaničnu stranicu izložbe.