top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


CWT         DTY      
R      Y    I 1   MSL
339   KPQ   F29      
  P    O      A   15K
M7P         7CT      
Pretraga  
Novosti

XYLEXPO 2022: USPEH IZNAD OČEKIVANOG

18.10.2022.

U subotu, 15. oktobra, posle četiri uzbudljiva poslovna dana u halama 22 i 24 Fiera Milano Rho, 27. biennale Xylexpo-a je zatvoreno. Zadovoljstvo je bilo nemerljivo od samog početka, pre svega zbog velike želje svih prisutnih za susretima i sastancima posle duže pauze. Sve zajedno, dovelo je na kraju do pozitivnih rezultata izložbe.

Na Xylexpo 2022 je prisustvovalo više od 16 hiljada posetilaca, a brojke ukazuju da je bilo više od 22 hiljade poseta, jer su neki posetioci dolazili više puta u toku četiri izložbena dana.

Kao što je poznato, ove godine je biennale drvne industrije i industrije nameštaja održano uporedo sa izložbom digitalnih komunikacija i uz izložbu mašina I alata organizovanih od strane UCIMU. Ova dva događaja posvećena proizvodnoj tehnologiji zaokružila su proces, generišući uticaj koji je organizatorima bio odmah jasan, već tokom prvih dana izložbe, a najavljen još u fazi registracije učesnika, kada je većina posetilaca izjavila da namerava da poseti paralelnu izložbu.

Zadovoljstvo je potkrepljeno i činjenicom da je Xylexpo 2022  verovatno jedina izložba održana posle pandemije koja je zabeležila broj posetilaca u skladu sa poslednjim događajem pre Covid-a, 2018. godine. Udeo međunarodnih posetilaca smanjen je za nekoliko procenata (od 28 odsto u 2018. do 25 odsto u 2022.), u skladu sa očekivanjima organizatora zbog zatvaranja tržišta poput Kine, Rusije i Ukrajine, tradicionalno zainteresovanih za italijansku tehnologiju.

Luigi De Vito, predsednik izložbe i Acimall-a rekao je da su brojke potvrdile značaj i ulogu manifestacije kao i odluke koje su donete za ovo izdanje Xylexpo-a, sa ciljem redizajniranja izgleda i fokusiranja na elemente koji će biti osnova budućnosti izložbe: drugačija strategija u prezentaciji proizvoda i snažan fokus na nove digitalne usluge koje samo mogu proširiti obim i funkciju izložbe.

Više informacija možete pročitati na internet stranici manifestacije.