top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


PYR         TYB      
6      1      O   FDN
SO4   UM5   9MC      
G 4    T      4   LIU
TML         RLL      
Pretraga  
Novosti

XYLEXPO 2022

21.09.2022.

Xylexpo 2022

Odbrojavanje... Ostalo je još dvadesetak dana da se otvore kapije Xylexpo-a 2022, međunarodnog bienala tehnologija za drvnu industriju i industriju nameštaja koja će se održati u Fieramilano-Rho od 12. do 15. oktobra zajedno sa 33. BI MU i Viscom Italija.

Prodaja izlagačkog prostora je završena pre nekoliko dana. “Ove godine, rešeni da izbednemo rasipanje izlagača po skučenim delovima manje privlačnim posetiocima, dali smo sve od sebe da sve izlagače smestimo u dve hale”, rekao je menadžer sajma, Dario Corbetta. “Odlučili smo da ovaj Xylexpo bude drugačiji od predhodnih, iz razloga koje svi znamo, i doneli smo odluku da podržimo kvalitet sajma na uštrb prodaje izlagačkog prostora. Kao rezultat toga, imamo listu kompanija, koje su dugo odlagale odluku da učestvuju, i neće moći da nam se pridruže ovog oktobra."

Hale 22 i 24, ukupne površine 36 hiljada kvadratnih metara, ugostiće 280 izlagača iz Italije i celog sveta, predstavljajući sve najnaprednije tehnologije od primarne prerade do finalne obrade drveta.

„Znamo da ćemo, kao i svaka druga izložba u ovom periodu, morati da se suočimo sa manjim brojem posetioca i izlagača i novim potrebama, počevši od naše inicijative "Xylexpo Digital". Naša ponuda je jednostavna i lako dostupna čak i nakon završetka sajma: imaćemo pravi TV kanal – dodao je Corbetta – koji će tokom prva tri izložbena dana, od srede 12. do petka 14. omogućiti svima da prisustvuju događajima u Xylexpo Areni iz daljine, a takođe će biti moguće obići štandove izlagača koji učestvuju u ovom projektu. Uz pomoć naših ekipa koje se kreću po štandovima, imaćemo prenos uživo koji će prikazivati sastanke, mišljenja, proizvode i atmosferu“.

Očekivano, nakon nedavnih zatvaranja, posetioci se raduju „fizičkom“ iskustvu.

Registracija i svi podaci su lako dostupni na web stranici sajma (www.xylexpo.com).

Ovogodišnji Xylexpo željno iščekuje visokokvalitetna publika, svesna da će u Milanu ponovo biti izložba najboljih tehnologija za drvo i materijale na bazi drveta.