top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


Y1S         IL4      
  2    Y    8     I5X
  C   6I2   Q39      
  9    E    R T   82M
  G         PET      
Pretraga  
Novosti

Xylexpo 2016

25.09.2015.

Xylexpo 2016

Nakon letnje pauze, aktivnosti na pripremama za predstojeći Xylexpo su u punom zamahu. Ova internacionalna izložba tehnologija i materijala za drvnu industriju i industriju nameštaja održaće se u sajamskom kompleksu Fiera Milano-Rho, od 24. do 28. maja 2016.

Xylexpo 2016

Da bi se što bolje promovisao Xylexpo 2016, održan je veliki broj promocija i sastanaka na svim većim dešavanjima koja su vezana za drvnu industriju. Ova izložba već godinama važi za jedno od najvažnijih dešavanja u oblasti drvne industrije i okuplja veliki broj, kako posetilaca, tako i eksperata i izlagača iz celog sveta. Xylexpo predstavlja važan događaj za drvnu industriju Italije, posebno u trenucima kada ekonomski trendovi dodatno otežavaju poslovanje.

Za sada, ako se u obzir uzme broj prijavljenih izlagača, može se očekivati da će predstojeći Xylexpo biti uspešan. Takođe ne sme se zaboraviti ni povratak velikih grupacija koje posluju u ovoj oblasti, kao što su Barberan i Felder Group, koji jasno govori da je ova izložba nešto što ne bi trebalo propustiti.

“I pored svega situacija je i dalje lošija nego pre ekonomske krize”, kaže Dario Corbetta, menadžer izložbe i direktor Acimall-a, asocijacije dobavljača alata, opreme i tehnologija za drvnu industriju, koja organizuje izložbu. “Italijansko tržište i dalje igra važnu ulogu na globalnom nivou. Prvi znaci oporavka tržišta i samog sektora drvne industrije postaju vidjivi i očekujemo da ovaj Xylexpo bude jedan od najboljih i najživljih u poslednjoj deceniji. Takođe je važno napomenuti da se 2016. godine proslavlja i jubilarni 25. Xylexpo.”

Dobri trendovi prijava za sajam su posledica promotivne kampanje, koja je pre nekoliko nedelja pokrenuta u gotovo 80 zemalja, i akcija prodajne mreže koja prezentuje izložbu u Milanu u svim zemljama u kojima postoji drvna industrija.

Xylexpo 2016