top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


74E         IB7      
G      J    T     EJY
OQ7   724   1YX      
  E    D      S   FSS
U8Y         YSP      
Pretraga  
Novosti

Wood-Mizerove „DoubleHARD” tračne testere

10.05.2023.

Terenski testirane u zahtevnim uslovima rezanja u celom svetu, Wood-Mizerove „DoubleHARD-duplo kaljene” tračne testere su vodeće na listi pilanskih tračnih testera, kojima pilanari veruju dugi niz godina. “DoubleHARD” testere dobile su svoje ime jer ih Wood-Mizer pravi sa visokokvalitetnim legiranim čelikom i indukcijom kaljenjem vrh zuba, što rezultira izdržljivom i pouzdanom tračnom testerom, koja pruža dvostruko veću žilavost i oštrinu dvostruko dužeg veka, u odnosu na standardne tračne testere iz ugljenikovog čelika.

Postoji razlog zašto su „DoubleHARD” jedne od najpopularnijih listova tračnih testera; one su čvrste, izdržljive i neće se istrošiti prerano. Svaki zub je precizno namešten sa kompjuterski kontrolisanom opremom i potpuno profilisan pomoću superabrazivne CBN tehnologije brušenja, kako bi se osigurala najkvalitetnija performansa tračne testere, za bilo koju vrstu primene rezanja. Sve Wood-Mizerove tračne testere proverenog su kvaliteta za rad, tokom više od 100 testova i inspekcija od odabira sirovina do završnog probnog rezanja.

Evo šta kažu vlasnici brenti Wood-Mizer, o tračnoj testeri „DoubleHARD”.

„Režemo debla hrasta samo ovim tračnim testerama. Nikada nismo imali problema s tipom „DoubleHARD”, kaže vlasnik firme Copford Alex Gingell iz Engleske.
„Probao sam različite tračne testere, ali na kraju sam odabrao testere „DoubleHARD” zbog dužeg veka trajanja. One imaju najbolju cenu, kvalitetan rez i dugo traju. Upotreba tračnih  testera „DoubleHARD”se isplatila”, kaže Oleksandr Gaydarzhi, vlasnik pilane iz Ukrajine.
List testere „DoubleHARD” je vrlo dobar i cenovno pristupačan. Izvrstan je za rezanje i tvrdog i mekog drveta”, kaže Mohd Nazmi, školski učitelj i stolar iz Malezije koji je otvorio svoju trgovinu nameštajem.

Sa više od 100.000 pilanskih mašina, koje rade u više od 100 zemalja, Wood-Mizer je posvećen proizvodnji profila tračnih testera. Wood-Mizer nudi tračne testere “DoubleHARD” u širokom rasponu širina, debljina i profila prikladnih za uobičajene i specijalizovane potrebe rezanja. Veliki izbor vrsta tračnih testera “DoubleHARD” nudi neuporedivu fleksibilnost rezanja širom sveta, bilo da trebate rezati smrznuta debla, meko drvo, tvrdo drvo, čvornato drvo ili u situacijama kada je rez kritičan.
4° - Najniži napadni ugao zuba za rezanje smrznutog, gustog tvrdog drveta i čvornatog mekog drveta.
7° - Čvrsti, višenamenski napadni ugao i profil zuba s dobrim kapacitetom pazuha za veće konjske snage (25 KS (18 kW) ili više) rezanje tvrdog drveta.
Turbo 7 - Dostupan samo od Wood-Mizera, ovaj profil visokih performansi s agresivnim leđnim uglom od 39°, konstruisan je posebno za ekstremno i egzotično tvrdo drvo pri rezanju s opremom veće snage (25 KS ili više).
Turbo 747 – Dostupan samo od Wood-Mizera, ovaj profil je kompatibilan sa svim jačinama konjskih snaga i ima dublji pazuh za povećano uklanjanje piljevine, ekstremni leđni ugao od 47° za veće brzine rezanja i oštre vrhove prodiranja za povećanu tačnost rezanja.
9° - Idealna tračna testera sa napadnim uglom 9° za manje konjske snage (24 KS-18 kW ili manje) za rezanje smrznutog drveta, tvrdog drveta i trupaca malog prečnika.
10° - Vrlo popularna višenamenska tračna testera za sve vrste pogona KS/kW snaga za rezanje mešanog tvrdog drveta kao što su crveni hrast, trešnja, orah, meki javor i topola.
Vortex™ - Dostupan samo od Wood-Mizera, ovaj jedinstveni profil za uklanjanje piljevine ima veći kapacitet pazuha za uklanjanje piljevine.

Obratite se lokalnom predstavniku Wood-Mizera kako biste naručili testere „DoubleHARD”.

woodmizer.rs