top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


N21         3        
2 1    G    2 9   6AH
QXI   ENS   3OU      
  D    N      I   PGJ
KFD           T      
Pretraga  
Novosti

Wood-Mizer oprema

21.11.2017.

Linija alata za obradu drveta kompanije Wood-Mizer obuhvata više od 2000 artikala. Paleta proizvoda pokriva skoro svaku dimenziju testere.

Prednosti Wood-Mizer opreme:

  • Kvalitet – oprema je izrađena od visokokvalitetnog nemačko-švedskog čelika
  • Izdržljivost – kvalitetan proizvodni proces rezultiralo je većom izdržljivošću testera
  • Cena – Vrlo dobar odnos troškova i učinka. Cene Wood-Mizer alata se kreću između cena niskokvalitetnih i premium brendova.

Višelisne testere, testere za paranje i bočno sečenje

U paleti asortimana naših testera  mogu se naći testere za skoro svaku primenu – za mokro, suvo, meko ili tvrdo drvo, kao i za tropsko drveće i daske. Kružne testere su presvučene nelepljivim premazom, što ih štiti od stvaranja naslaga na njima. Naše višelisne testere su posebno obrađene  i pružaju veću izdržljivost, a takođe imaju nelepljiv sloj, koji je otporan na prašinu i toplotu.

“U našoj kompaniji koristimo Wood-Mizer kružne testere za rezanje mekog drveta. Uočili smo, da smo zahvaljujući ovim testerama smanjili potrošnju električne energije, dok je kvalitet naših proizvoda ostao na istom visokom nivou. Čvrst karbidni materijal pruža precizan rez i stvara manju buku. Wood-Mizer kružne testere zadržavaju svoj kvalitet i nakon višestrukog oštrenja. Koristimo ove testere svakodnevno, i otvoreno tvrdimo da su van konkurencije,” kaže Bartek Bek iz Poljske.

Direktor preduzeća Wood-Mizer Balkan objašnjava: “Zahvaljujući Wood-Mizer opremi, mi  sad našim klijentima možemo ponuditi pored brenti i testera,  širok asortiman kružnih testera, noževa za rende i širokotračne testere. Klijenti, koji su probali našu opremu, tvrde da su kružne testere superiornije, preciznije, imaju duži vek trajanja i niži nivo buke u odnosu na testere ostalih proizvođača. Širokim asortimanom ovih testera  pokrivamo čak i one najspecifičnije potrebe kupaca.”

Bez obzira koju mašinu koristite ili kakvo drvo režete, sada ste u prilici da sve kružne testere za svoje potrebe naručujete iz Wood-Mizera! Kupujte Wood-Mizerove kružne testere, testere za višelisnu mašinu, testere za paranje, testere za bočno sečenje, noževe za rende i širokotračne testere!

Wood-Mizer opremu već koriste naši klijenti širom Evrope, Afrike i Severne Amerike.

Pozovite Wood-Mizer Balkan da biste uporedili kvalitet sa svojim trenutnim dobavljačem i isprobate Wood-Mizer opremu!

Generalni zastupnik firme Wood-Mizer Industries za Srbiju, BiH, Crnu Goru, Makedoniju i Kosovo
Wood-Mizer Balkan d.o.o.

Svetosavska 21, 23300 Kikinda
Tel: +381 (0) 230 425 754, 230 423 567
Tel/Fax: +381 (0) 230 40 20 50
Mob: +381 (0) 63 568 658
Mob: +381 (0) 63 108 21 39
E-mail: woodmizerki@gmail.com

www.woodmizer.rs