top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


7SN         9NT      
B T    4      3   XUJ
5IE   LM9     T      
  4    F      B   TC8
5AF           C      
Pretraga  
Novosti

Wood-Mizer na sajmu LIGNA 2017

26.06.2017.

Sa puno novina iz sveta drvne industrije, sajam LIGNA 2017 je bio veoma bitan za Wood-Mizer. Najveći svetski sajam ni ove godine nije razočarao, jer smo ostvarili najbolja iskustva u poslednjih 10 godina.

LX450 Wood-Mizer

Wood-Mizer je debitovao sa nekoliko novih mašina na ovom sajmu -  TITAN širokotračnom brentom, novom verzijom popularne WB2000 brente, novom linijom dvoglave vertikalne mašine LX za profesionalce kao i mašinama za izradu paleta. Pored novih mašina, izložena je i višelisna brenta HR700 sa daljinskom upravljačkom kutijom i povratnim sistemom za daske.

Wood-Mizer je nastupio sa velikim asortimanom testera i opremom za njihovo održavanje, kao i sa novom tehnologijom testera – VORTEX -  sa profilom  zuba za skidanje piljevine sa dasaka, koju su demonstrirali na mašinama HR700 i LX450.

LX450 Wood-Mizer

LX450 Wood-Mizer

Wood-Mizer opremu – asortiman proizvoda kružnih testera, rolke vodilice, noževe za rende, širokopojasne testere - smo prvi put izložili na sajmu LIGNA 2015, i nakon dve godine, takođe ostavlja  upečatljiv utisak na posetioce.

Na štandu Wood-Mizer je radilo oko 25 zaposlenih koji govore na 7 različitih jezika, kako bi  olakšali komunikaciju sa  posetiocima. Raznovrsnost novih proizvoda na štandu uslovilo je velikim brojem posete tokom čitave nedelje. Grupe iz Ukrajine, Irana, Čilea, Francuske, Letonije, Južne Afrike, Meksika, Mijanmara i drugih zemalja su se zaustavljali kod Wood-Mizer štanda, kako bi videli naše nove proizvode.  Naši Wood-Mizer saradnici su se složili, da su količina i kvalitet postavljenih pitanja ove godine bili na zavidnom nivou u odnosu na prethodne godine.

Predsednik i izvršni direktor kompanije Wood-Mizer, Richard Vivers je takođe bio prisutan na sajmu LIGNA 2017, kojom prilikom nas je uputio u viziju kompanije.

“Od kada se sećam, mi izlažemo na sajmu LIGNA. I ove godine prikazujemo nekoliko novih proizvoda. Tokom čitave godine smo naporno radili na njihovom unapređenju i plasmanu kako bismo proširili našu ponudu. Najveća novina - a to mislim i bukvalno - su proizvodi iz TITAN  porodice, koje ove godine prezentujemo – industrijske mašine za rezanje i oprema uključujući širokopojasnu pilanu, višelisnu brentu kao i okrajčivač.

Plasiranjem  TITAN proizvoda imali smo nameru da unapredimo rezanje, kao i da zadovoljimo  zahteve naših stalnih kupaca koji su se razvijali i rasli uporedo sa nama. Mnogi od njih su poželeli da pokrenu veću industrijsku proizvodnju.

U odnosu na pre pet ili deset godina, Wood-Mizer je proširio asortiman i tržište. Ono što je ostalo nepromenljivo  jeste  način i  kultura poslovanja koje smo uspeli da održimo u našoj korporaciji tokom ovih godina.

Generalni zastupnik firme Wood-Mizer Industries za Srbiju, BiH, Crnu Goru, Makedoniju i Kosovo
Wood-Mizer Balkan d.o.o.

Svetosavska 21, 23300 Kikinda
Tel: +381 (0) 230 425 754, 230 423 567
Tel/Fax: +381 (0) 230 40 20 50
Mob: +381 (0) 63 568 658
Mob: +381 (0) 63 108 21 39
E-mail: woodmizerki@gmail.com

www.woodmizer.rs