top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


UR9         FD1      
E Y    O    6 5   X1J
K W   I1Q   DQN      
T U    M      M   XTX
FUW         F1W      
Pretraga  
Novosti

Wood-Mizer dodaje WIDE opciju popularnoj mobilnoj brenti LT 15 CLASSIC

10.08.2023.

Popularna kompaktna serija brente „LT15” proširuje se uvođenjem LT15CLASSIC WIDE Mobile, koji kombinuje karakteristike mobilne brente  „LT15” sa širim rasponom točkova od 90 cm. 


Kompaktna brenta LT15 sada je mobilna i seče ogromne trupce

„LT15CLASSIC WIDE” mobilna brenta ima mobilno postolje za transport na bilo koje mesto, što vam omogućuje da odmah počnete rezati. Za početak rezanja korisnik samo treba otključati zaštitu koja osigurava glavu brente tokom transporta i izravnati postolje prema tlu.
Dizajn postolja temelji se na postolju tipa S3, koji se sastoji od 3 segmenta, svaki dug 1,95 m. Postolje brente opremljeno je sa šest standardnih bočnih nosača i tri ručne stezaljke za pričvršćivanje trupaca. Standardna konfiguracija postolja mobilne brente „LT15CLASSIC-WIDE” omogućuje vam rezanje trupaca do maksimalne dužine 5,2 m. Za efikasniji utovar trupaca, brenta se može opremiti setom utovarnih rampi sa ručnim vitlom. Standardni klin za trupce omogućuje efikasno nivelisanje i pozicioniranje bilo kojih koničnih trupaca.
Još jedna bitna karakteristika „LT15CLASSIC WIDE Mobile” je šira glava brente koja omogućuje rezanje trupaca sa maksimalnim prečnikom od 90 cm. Razmak između rolki tračne testere povećao se na 88 cm, što omogućuje rezanje pri nadvišenju maksimalne širine od 82 cm i maksimalne debljine od 27 cm. Redizajnirana glava za rezanje širih trupaca zahteva tračne testere dužine 4470 mm.
Pametnija i brža brenta je u izvedbi sa efikasnim i kompaktnim glavnim pogonskim jedinicama – ili električnim motorom od 11 kW ili benzinskim motorom od 25 KS.

Pogledajte video:


Obratite se lokalnom Wood-Mizer predstavniku za više informacija i narudžbu: www.woodmizer.rs