top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


DJH         RXW      
  B    M    P     19L
WSP   97Q   43D      
  T    9      R   KER
UFD         N5C      
Pretraga  
Novosti

WINDOSHOW Balkan - drugi put u Beogradu

27.03.2024.

48. po redu Sajam građevinarstva SEEBBE će 2024. godine biti upotpunjen sadržajem prepoznatljvog događaja WINDOSHOW koji će po drugi put u Beogradu okupiti izlagače iz oblasti proizvodnje vrata i prozora. 

Međunarodni sajam prozora, vrata, stakla i opreme  WINDOSHOW će se održati u sklopu SEEBBE međunarodnog sajma građevinarstva, u Beogradu, od 22. do 25. aprila 2024. godine

WINDOSHOW Balkan je manifestacija koja okuplja proizvođače vrata i prozora, i ostale opreme, alata i tehnologija  za priozvodnju PVC, AL građevinske stolarije i prateće opreme i u aprilu sledeće godine, kompanije iz Turske i zemalja u regionu biće u prilici da pokaže svoje proizvode, materijale i tehnologije.

WINDOSHOW Balkan u Srbiji organizuje International Trade Fair doo, ćerka-kompanija velikog turskog sajamskog operatora Tuyap iz Istanbula.

Prošlogodišnji sajam WINDOSHOW Balkan, sa svojih 59 inostranih izlagača, bio je po prvi put u Beogradu održana zajedno sa sajmom drvne industrije, All4Wood Balkan, na kojem je izlagalo 133 izlagača. Ove godine All4Wood biće održan u Varšavi od 14. do 16. maja.

Posetite International Trade Fair za više informacija.