top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


LEI         DAW      
J      A    G     U4P
BSE   75H   29Q      
  4    K    R 3   439
BLO         U87      
Pretraga  
Novosti

Weinig SISTEMSKA REŠENJA

06.02.2021.

SISTEMSKA REŠENJA

OVDE SE SVE NITI SPAJAJU U CELINU...

Zahtevi za proizvodima, a samim tim i za mašinama i opremom stalno se menjaju. Novorazvijena tehnička rešenja omogućavaju efikasniju izradu, pri čemu se iz vida ne sme izgubiti i prateći razvoj sigurnosnih upustava i smernica. 

U datom trenutku potrebno je sagledati i napraviti analizu trenutnog stanja, definisati ciljeve i pravac razvoja i utvrditi moderan koncept primeren konkretnim potrebama.

Projekat čitave proizvodne linije je jedan veoma složen proces od koga zavisi uspeh Vaše investicije. Dobro je da mi za to imamo projektne-profesionalce, koji razvijaju nove ideje, planiraju, optimiraju, umrežuju, koordiniraju, sprovode u delo, proveravaju – sve dok kompletna linija ne proradi u pravom smislu te reči. Pritom se traži temeljno poznavanje najrazličitijih proizvoda, namena, mašina, komponenti opreme, koncepta prerade, proizvodnih kapaciteta, protoka materijala, mesta preseka…

Proizvodno područje „SISTEMSKA REŠENJA“ povezuje čitav KNOW-HOW grupacije WEINIG u kompletnu proizvodnu liniju precizno skrojenu po potrebama kupca. Mi planiramo kompletan koncept mašina i opreme za pouzdanu, efikasnu, praktičnu i ekonomski isplativu proizvodnju, u skladu sa zahtevanom klasom kapaciteta to jest, visinom investicije.
Naše dugogodišnje  iskustvo u planiranju i realizaciji najraznovrsnijih projekata daće Vam sigurnost kod sprovođenja sopstvene investicije. 
Kod svih tehničkih i komercijalnih pitanja, od faze ponude pa do same primopredaje proizvodne linije – imate samo jednog sagovornika za svoj projekat – WEINIG.
Koristite ovo bogatstvo znanja i iskustva, obratite nam se i profitirajte i sami od toga.


20 godina sa Vama

MW GROUP SCG doo, Čupićeva 3/1, 37000 Kruševac
Tel.+381 (0)37 445 070, (0)37 445 075, (0)37 445 077, Fax.+381 37 445 070
E-mail: mwgroupscg@mts.rs, www.mwgroup.rs