top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


EKK         R64      
G      H    Y     7G1
UEL   TEX   ODE      
D N    1    X I   RLC
KDM         UY7      
Pretraga  
Novosti

Weinig - ponuda polovnih mašina

19.06.2016.

Weinig mašine su čuvene po svojoj dugovečnosti. To je jedan od razloga za reputaciju koju imaju čak i polovne Weinig mašine. Nove i stare mušterije cene ove mašine kao isplativu investiciju prilikom pokretanje poslova. Zajedno sa proširenjem razmene Weinig polovnih mašina na internetu, ove kvalitetne polovne mašine doživljavaju pravi bum. Gotovo 200 mašina je prodato u 2015. godini. Međutim, kao snabdevač kompletne palete alata za obradu drveta i panela, Weinig pokriva kompletan proces. Ovo uključuje brusilice, mašine za proizvodnju prozora, mašine za sečenje i linije za spajanje. Tehnologija za obradu panela dobija veliki značaj u paleti Weinig Classic proizvoda. Ovo znači da su proizvodi iz kompanije Holz-Her, specijaliste za obradu panela, u stalnoj potražnji među Weinig-ovim polovnim mašinama.

Posebno odeljenje je odgovorno za profesionalno rukovanje i odnos sa kupcima u Weinig sedištu u Tauberbischofsheim-u. U radionici očuvanje “unutrašnje vrednosti” ima jasan prioritet u odnosu na poboljšanje spoljašnjeg izgleda. “Weinig ne štedi ni sredstva ni napor kada je u pitanju demontaža mašina u potpunosti i njihovo ponovno sastavljanje”, kaže Jürgen Michel, direktor u odeljenje polovnih mašina.

Za vreme remonta menjaju se oštećeni delovi, ali se vodi i računa o prevenciji da bi se smanjili budući troškovi servisa. Pored toga Weinig adaptira mašine po potrebama i zahtevima kupaca ako je to potrebno. U svakom slučaju kupci mogu biti sigurni da će dobiti potpuno ispravnu mašinu koju su remontovali eksperti iz Tauberbischofsheim-a.

I pored velike potražnje Jürgen Michel nije zabrinut po pitanju nestašice u snabdevanju. U svetu se koristi oko 80000 Weinig mašina, a čak i one najstarije imaju budućnost. “U pogledu na Weinig kvalitet, pitanje da li neku Weinig mašinu treba baciti ili remontovati ni ne postoji”, kaže jedan od majstora. Većina mašina koje ulaze u Weinig Classic prodavnicu su one koje su došle iz otkupa prilikom kupovine novih mašina. Weinig centar otkupljuje polovne mašine i po zahtevu kupaca pronalazi adekvatne mašine za njihove potrebe.

Oni koji su zaintersovani za kupovinu remontovanih polovnih mašina, sve informacije mogu naći na http://classicshop.weinig.com.

Ova stara mašina je izazov za stručnjake iz Weinig-a.
Ova stara mašina je izazov za stručnjake iz Weinig-a.

Obnovljena do najsitnijih detalja u Weinig Classic Shop-u.
Obnovljena do najsitnijih detalja u Weinig Classic Shop-u.

Weinig - Drugi životni ciklus mašine koja se teško može razlikovati od nove.
Drugi životni ciklus mašine koja se teško može razlikovati od nove.