top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


NUJ         OIB      
S A    F      8   T6O
J L   X12   I1T      
O X    U      6   TCF
NXO         B38      
Pretraga  
Novosti

WEINIG FlexiRip - Univerzalna namena i najviša fleksibilnost pri svakom rezu

26.10.2020.

WEINIG FlexiRip
Weinig FlexiRip

Prava Jrion od WEINIG-a stoji za univerzalne namene u malim, srednjimi velikim pogonima. Svuda tamo gde treba rezati grede, daske ili ploče Flexirip je kao efikasna, fleksibilna uzdužna kratilica sebi osigurala dobro ime. Kupci pre svega cene visoku fleksibilnost, optimalno iskorišćenje drveta i upravljanje od strane jednog čoveka. Flexirip je rešenje, kada govorimo o univerzalnoj primeni! 

Osim punog drveta mogu i mnogi drugi materijali da se režu, na primer, plastika, aluminijum i veliki broj raznovrsnih ploča.  
FlexiRip se po pitanju dužine rezanja i korisne širine oprema saglasno Vašim dimenzijama radnih komada. Rukovanje je jednostavno: Radni komad se postavi na sto mašine i poravna, rez inicira preko pedale! Podizanjem noge sa pedale, testera potanja i vraća se u početnu poziciju. Brzina rezanja je podesiva od  0  do 80m/min.

Uzdužna kratilica FlexiRip je idealna mašina za najrazličitije primene: rezanje po dužini, kraćenje po širini, dijagonalni rez, rez pod uglom, poprečni rez, urezivanje nuta – sve sa jednom mašinom! Sa visinom rezanja do 215 mm FlexiRip nudi veliku fleksibilnost za sve proizvodne zahteve.

WEINIG FlexiRip - Univerzalna namena i najviša fleksibilnost pri svakom rezu

Savršeni koncept rezanja

Sistem vođenja kolica testere je značajno optimiran za najviši kvalitet reza. Kolica testere se vode preko bočnih točkova od nehabajućih, ojačanih i obrušenih šinskih osovina. Kod previsokog pritiska rezanja anti-blok sistem se automatski aktivira. Ovaj kocept se stara za hod bez zazora i za visoku preciznost reza u području 1/10-mm. Istovremeno je garantovana optimalna sigurnost. 

Precizan graničnik pozicioniranja

Graničnik pozicioniranja podešava se preko nehabajućih kugličnih osovina, bez zazora. To omogućava ravnomeran, lagan hod i najtačnije pridržavanje dimenzije, čak i kod teških komada. Ergonomično poređani  Joystici i veliki pokazivač dimenzija na ekranu mašine, sprečavaju pojavu zamora kod rukovaoca. 
Dodatne informacije i na linku.


 

20 godina sa Vama

MW GROUP SCG doo, Čupićeva 3/1, 37000 Kruševac
Tel.+381 (0)37 445 070, (0)37 445 075, (0)37 445 077, Fax.+381 37 445 070
E-mail: mwgroupscg@mts.rs, www.mwgroup.rs