top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


 B          73H      
6K     H    C G   659
 D    F2Q   8 Q      
 5     A    N Y   7BI
L9B         TIS      
Pretraga  
Novosti

Weinig Cube - nagrada na sajmu LIGNA

19.04.2017.

Weinig grupa će na sajmu LIGNA u hali 27 predstaviti 40 mašina, a jedna od tih mašina će biti dodeljana srećnoj mušteriji. Mašina o kojoj govorimo je poslednja generacija Cube Plus, a njen novi vlasnik biće određen nagradnim izvlačenjem. Ovo spektakularno takmičenje je priznanje koje jedna od najvećih kompanija u oblasti obrade drveta i panela odaje svojim mušterijama. "Hvala vam za lojalnost koju ste nam pokazali rekordnim brojem narudžbina u 2016. godini," izjavio je Gregor Baumbusch, šef prodaje i marketinga.

"Cube je mašina koja je potrebna svima koji se bave obradom drveta," kaže Klaus Müller, šef marketinga i komunikacija. Veliki broj mušterija koristi ovu kompaktnu mašinu, takođe poznat kao 'magična kocka' zbog svog oblika, sporadično za hitne narudžbine, dok za druge, ona predstavlja svojevrstan ulaz u svet automatske obrade drveta. Zahvaljujući intuitivnim operacijama 'Kocke', planiranje je jednostavnije i do deset puta brže nego kada se koriste tradicionalne metode. "Ne postoji mašina sa kojom može da se poredi u svojoj kategoriji", naglasio je Klaus Müller. Čak i za one koji se bave obradom panela, 'Kocka' je mašina koja je interesantan dodatak njihovoj opremi.

Od kada je lansirana 2011. godine, Cube se uspešno pozicionirala na svetskom tržištu, brzo postala potreba za veliki broj profesionalaca u obradi drveta i doživela kultni status. Stoga, sve veći broj mušterija koriste mogućnosti njenog prilagođavanja. 'Kocka' će na sajmu LIGNA imati naročito istaknutu ulogu, dok će ona koja će biti dodeljana kao nagrada, biti ukrašena crvenom mašnom. Karte za one koji žele da učestvuju u igri biće dostupne na sajmu, a za one koji žele da okušaju sreću preko interneta, tu je sajt ligna.weinig.de gde je moguće pronaći karte za nagradnu igru. Nakon sajma LIGNA, Weinig će objaviti ime mušterije koja je dobila nagradu pod sloganom "CUBEing pays. It's magic!".


Zastupnik Weinig grupe za Srbiju i Crnu Goru: MW GROUP SCG doo, Čupićeva 1/1, 37000 Kruševac
Tel.+381 (0)37 445 070, (0)37 445 075, Fax.+381 37 445 070, E-mail: mwgroupscg@mts.rs, www.mwgroup.rs