top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


 B           F       
II     C    JG    UTK
 2    GCA    P       
 N     3     A    RXH
W7G         9CM      
Pretraga  
Novosti

Vrhunska tehnologija

26.10.2017.

Ne postoji mašina na tržištu koja može da parira performansama, dimenzijama i cenom novom Roveru M5.
Sa maksimalnom radnom visinom do čak 535 mm, ovu potpuno jedinstvenu tehnologiju mogu koristiti proizvođači raznovrsnih i komplikovanih trodimenzionalnih predmeta kako bi izradili svoje proizvode bez potrebe za korišćenje dodatnih usluga trećih lica.
Tehnički tim koji je osmislio ovaj model, pretvorio je visok nivo prilagodljivosti koji je potreban za izradu specijalnih elemenata u upotrebljivu tehnologiju. Radni sto se podešava tako da odgovara višestrukim potrebama mašinske izrade i može se koristiti za fiksiranje komada velikog obima, kao i za ubacivanje bilo kog tipa dodatne opreme kako bi se napravili proizvodi raznih veličina. U ponudi ovog modela mogu se naći visoko inovativni Univerzalni ravni stolovi, odnosno aluminijumske ploče sa rupama za fiksiranje kalupa ili specijalnih elemenata, a koji se mogu kombinovati sa oprobanim ATS stolovima uz SA (Set Up Assistance).
Rover M5 je izrazito kompaktan i pruža visok nivo performansi kroz radno polje od 3200x1600x535 mm u prostoru 6440x2825x2640 mm (sve uključeno) bez ikakvih dodatnih elemenata. Veličina je jedna od velikih prednosti koje ova mašina pruža svojim korisnicima, budući da je mogu smestiti i u malim prostorijama, visine je samo 2700 mm.


Svaka komponenta, uključujući i elektro orman i sistem za hlađenje petoosne grupe, je smeštena unutar kabine, što olakšava kretanje operatera oko mašine. Prostrana staklena vrata omogućavaju potpun pregled izrade proizvoda uz apsolutnu bezbednost.
Rover M5 koristi inovativnu tehnologiju, rezultat posvećenosti i stručnosti tima tehničara i drugih stručnjaka, kako bi se izašlo u susret potrebama proizvođača.
Kompanija Biesse na ovaj način nastavlja da neprestano izlazi u susret potrebama svojih klijenata, pružajući im kvalitet i pouzdanost koje je razvila tokom više od 40 godina postojanja u ovoj grani industrije. Ona prati inovativne trendove koje tržište diktira, dok istovremeno probija granice u cilju unapređenja svojih  proizvoda i usluga.


PREMIJERA - Jedinstvene performanse na tržištu, kompaktna veličina i cena koju svaki proizvođač može da priušti.
Na 55. Međunarodnom sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije i 55. Međunarodnom sajmu mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije  koji se održava od 7. do 12. novembra 2017. u Beogradu, na štandu kompanije Top Tech Woodworking, ovlašćenog prodavca i servisera Grupacije Biesse ROVER M5 biće prvi put predstavljen u ovom delu Evrope.


Posetioci hale 5 Beogradskog sajma u toku trajanja Sajma mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije će biti u prilici da u radnom okruženju vide i neke od najprodavanijih modela Biesse mašina, poput obradnog centra Rover A 1659 (5 osa), mašine za bušenje SKIPPER 100L, kao i mašine za kantovanje AKRON 1440-A i Stream A. Ni ove godine neće izostati prezentacija bSuite programskog paketa, uz praktične demonstracije i direktnu komunikaciju sa klijentima.

TOP TECH WOODWORKING D.O.O.
Ovlašćeni predstavnik Biesse S.p.A. za tržišta Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Albanije
KNEZA MILOŠA 25, 11000 BEOGRAD
telefon +381 (0)11 3065 614, fax +381 (0)11 3065 616
office@toptech.rs, www.toptech.rs