top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


TLL         A8U      
  O    S      F   7W4
FCT   FDA   XHT      
D      7      I   EKO
CQ8         WKT      
Pretraga  
Novosti

Uspešan nastup Weinig grupe na Sajmu Xylexpo u Milanu

30.05.2018.

Sajam Xylexpo je bio veoma uspešan događaj za Weinig grupu.

Lider na tržištu mašina i sistema za obradu drveta i ploča predstavio je, na površini preko 1.000 m2, ukupno 25 eksponata, od kojih su svi prikazani uživo. Potencijalni kupci iz preko 60 zemalja su bili dobrodošli i lepo dočekani tokom pet dana sajma. Klaus Muller, šef marketing komunikacija i osoba odgovorna za sajmove u Weinig-u, bio je zadovoljan: "Atmosfera je bila veoma pozitivna. Posebno smo zadovoljni jer smo osnažili vodeću međunarodnu poziciju koju imamo sa naša dva jaka brenda Weinig i Holz-Her."

Uspešan nastup Weinig grupe na Sajmu Xylexpo u Milanu
Najsavremenija tehnologija - velike prednost za kupce:
Širok spektar proizvoda i usluga koje nudi Weinig Grupa oduševio je posetioce Sajma Xylexpo u Milanu


U fokusu sajamske prezentacije bila je digitalizacija. Veliko interesovanje bilo je za Weinig App Suite, "digitalni prozor u sadržaj mašine". Uz proširenu funkcionalnost, trenutna verzija aplikacije nudi još praktičniju primenu. U "Virtuelnom realiati uglu" posetioci štanda imali su priliku da pogledaju unutar proizvodne linije visokih performansi koristeći 3D naočare. Najsavremenija tehnologija, integrisana proizvodnja, kao deo Weinig Solid Work Flow-a, i trend-seterski standardi Weinig V4.0 spojili su se u sjajnu futurističku prezentaciju.

Na kraju sajma, rukovodstvo kompanije dalo je vrlo pozitivnu ocenu ovom događaju: "Weinig Grupa se vraća iz Milana sa odličnim rezultatima. U poređenju sa 2016. godinom, priliv je više nego udvostručen", rekao je šef prodaje i marketinga Gregor Baum-busch. Ukupno je prodato 44 mašina i sistema. Nakon odličnog rezultata u Holz-Handverk-u u Nirnbergu, Weinig je ove godine nastavio seriju izuzetno uspešnih sajamskih prezentacija.

Izvor: weinig.com