top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


T2R         MQC      
J C    Q    T     9CL
IP2   82D   KAM      
  I    B    W W   CLW
4HN         NKO      
Pretraga  
Novosti

TEHNOMEBEL i SVET NAMEŠTAJA 2019

15.02.2019.

Od 26. do 30. marta međunarodne izložbe TEHNOMEBEL i SVET NAMEŠTAJA stvoriće uslove za održivi biznis između bugarskih i stranih kompanija u drvnoj i industriji nameštaja u Inter Expo Centru u Sofiji.

Posetioci TEHNOMEBEL i SVET NAMEŠTAJA moći će da iskoriste mogućnosti Hosted buyers program-а. Uz njega poseta izložbama maksimalno je efektivna, jer nudi prethodno planirane poslovne sastanke. To otvara pred bugarskim i stranim kompanijama nove mogućnosti za uspostavljanje kontakata, partnerstava, za sklapanje poslova i za unapređenje njihovog poslovanja. Programom je predviđen hotelski smeštaj, avionske karte, prethodno planirane sastanke sa izabranim izlagačima.

Organizatori iz Inter Expo Centra i Granske komore drvne i industrije nameštaja pripremaju niz zanimljivih inicijativa, foruma, demonstracija, prezentacija firmi.

ТЕHNOMEBEL i SVET NAMEŠTAJA izložbe su od bitnog značaja ne samo za Bugarsku, već i za region Istočne Evrope, komentarisali su učesnici poslednjeg izdanja. Već tada je većina njih planirala buduće učešće, angažujući štandove. Svakom proteklom godinom međunarodno učešće je sve veće i na izložbama će nastupiti kompanije iz Austrije, Nemačke, Grčke, Italije, Poljske, Pakistana, Rumunije, Turske i Ukrajine.

ТEHNOMEBEL predstavlja poslednje novitete u tehnologijama industrije nameštaja, mašine za preradu drveta i opremu, dizajnerska rešenja i materijale za proizvodnju nameštaja. SVET NAMEŠTAJA predstavlja aktuelne trendove kod svih vrsta nameštaja, tekstila za enterijer, unutrašnjeg dizajna, unutrašnje arhitekture i opremanja. Uz to se pretvara u jedinstvenu platformu stručnjaka u sektoru drvne i industrije nameštaja. Poslednje izdanje izložbe okupilo je pod isti krov preko 190 firmi učesnica, a posetilo ga je više od 10.500 ljudi.

Prerada drveta i proizvodnja nameštaja među tradicionalnim su granama bugarske privrede, a poslednjih godina beleže i stalan porast. 2017. godine grana je u Bugarskoj obeležila rast od 7%, a izvoz nameštaja predstavlja preko 1,3% od ukupnog izvoza zemlje. U svetskim razmerama Bugarska se svrstava na 68. mesto po bruto vrednosti proizvedene produkcije i na 38. mesto u izvozu nameštaja. Bugarske firme proizvode nameštaj ne samo za trgovce nameštaja u Zapadnoj Evropi, već su mnoge od njih specijalizovale i u tzv. contract business-u i opremaju hotele i poslovne zgrade u celoj Evropi.

Kompletne podatke i program izložbi možete naći ovde.