top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


OAS         1C4      
K I    H      T   4IH
X D   XTS     6      
P T    8      O   F68
GHC           P      
Pretraga  
Novosti

Technomebel i World of Furniture - najava sajmova

13.04.2018.

Technomebel i World of Furniture - mogućnost za razvoj i pozicioniranje biznisa

Od 24. do 28. aprila u Bugarskoj će se okupiti predstavnici industrije nameštaja - u međunarodnom izložbenom centru Inter Ekspo Centar u Sofiji održaće se vele-izložbe Technomebel i World of Furniture, koje spadaju u najveće događaje za branšu na Balkanu.

Učešće u obe izložbe daje mogućnom da se firme pozicioniraju i da razviju svoj posao u zemlji, a profesionalci iz oblasti proizvodnje nameštaja razmene ideje, iskustva i vizije za budućnost sektora. Svake godine se na jednom mestu okupljaju arhitekti, dizajneri enterijera, predstavnici proizvođaća nameštaja i lanaca za prodaju na veliko i malo, kao i krajnji klijenti.

Hosted buyers program

I ovu godine posetioci Technomebel i World of Furniture mogu se uključiti u Hosted buyers program. Svake godine program daje mogućnost za razvoj biznisa putem sklapanja novih kontakata i održavanja B2B sastanaka. U 2017. u Hosted buyers program uključilo se više od 30 predstavnika stranih kompanija iz Belgije, Velike Britanije, Nemačke, Gruzije, Jermenije, Kanade, Rumunije, Francuske, Holandije i Švajcarske. Visoku dodatnu vrednost koju obe izložbe nose dokazuju i predstavnici biznisa koji su posetili forum van Hosted buyers programa. Izlagače su posetili predstavnici biznisa iz Austrije, Belorusije, Bosne i Hercegovine, Grčke, Indije, Izraela, Španije, Italije, Kipra, Makedonije, Moldavije, Rusije, SAD, Srbije, Turske, Češke i Finske.

Za izložbu Technomebel 2018. pojačano je međunarodno interesovanje. Osim firmi iz Bugarske, na izložbi učestvuju firme iz Italije, Rumunije, Nemačke, Portugala, Grčke, Turske i Poljske. Ove godine više od 90% učesnika sajma World of Furniture su bugarski proizvođači, a veći deo njih će predstaviti proizvode vodećih imena u branši. U izložbi se uključuju i kompanije iz Ukrajine, Turske, Rumunije.

Posetite ove dve manifestacije.

Dodatne informacije pogledajte ovde.