top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


 P          U7Y      
EO     T    5     TGD
 9    IAW   6HC      
 B     P      F   H7K
82C         ROJ      
Pretraga  
Novosti

Technomebel i World of Furniture 2017

18.04.2017.

Izložba Technomebel beleži zapaženo međunarodno prisustvo

Specijalizovana izložba Technomebel koja će se održati u Inter Ekspo Centru u Sofiji od 24. do 28. aprila okupljajući profesionalce u proizvodnji nameštaja beleži snažno prisustvo međunarodnih kompanija. Pored tradicionalnih izlagača iz Bugarske, učestvovaće kompanije iz Nemačke, Grčke, Italije, Makedonije, Poljske, Rumunije i Turske.

Posetioci Technomebel će videti najnovije dezene ploča, radnih ploča, vrata za nameštaj, funkcionalne i ergonomočne mehanizme, dizajnerski okov, uređaje za ugradnju, sudopere, mešalice i puno drugih proizvoda. Izložba je među vodećim poslovnim događajima u regionu i platforma za b2b sastanke, realizaciju profesionalnih foruma i demonstracije.

Više informacija možete videti ovde.

Interesovanje iz inostranstva za World of Furniture

Kao i tokom poslednjih pet godina paralelno sa Technomebel će se održati World of Furniture – specijalizovana izložba svih vrsta nameštaja i tekstila za enterijer, koja se afirmisala kao forum za sastanke i generisanje novih ideja u dizajnu enterijera, unutrašnjoj arhitekturi i opremanju.

I ove godine posetiocima dve izložbe iz inostranstva omogućeno je da se uključe u Hosted buyers program koji je izvrsna prilika za b2b sastanke, uspostavljanje novih kontakata i razvoj biznisa. Organizatori World of Furniture u kojem su 90% učesnika bugarski proizvođači, konstatuju veliko zanimanje posetilaca iz inostranstva.

Na ukupnoj površini od 14.500 m2 svoje proizvode će predstaviti 180 firmi, prikazujući najnovije tehnologije i proizvode (modele) preko 350 svetskih kompanija.

Više informacija možete videti ovde.


DRVOtehnika.info - medijski partner izložbi Technomebel i World of Furniture