top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


E8H         4        
O 4    M    J R   QCG
DB3   866   YU3      
C U    F      A   N9C
X79           X      
Pretraga  
Novosti

Tanki frontovi nameštaja – Blum ima odgovarajući okov

30.08.2018.

Univerzalni sistem pričvršćivanja za vrata, elemente na izvlačenje i izabrane preklopne frontove

Nameštaj sa tankim frontovima je najnoviji trend. Austrijski proizvođač okova Blum je prvi dobavljač koji je razvio univerzalni sistem pričvršćivanja za tanke frontove kod primene preklopnih frontova, vrata i elemenata na izvlačenje. Time je omogućena realizacija posebnih komada nameštaja.

Blum je prvi proizvođač okova koji ima u programu univerzalni sistem pričvršćivanja za primenu na tankim vratima – za vrata, frontove na izvlačenje i izabrane preklopne frontove. Različiti materijali, kao na primer, ploče od iverice, HPL ili keramika, u upečatljivo tankim varijantama od samo 8 mm trenutno su veoma popularni. Blum je sada razvio odgovarajuće rešenje za ovaj trend u dizajniranju nameštaja: inovativni sistem pričvršćivanja Expando T. Ovo omogućava obrađivačima da lakše realizuju svoje ideje o nameštaju u skladu sa trenutnim trendom dizajna, čak da ga još više istaknu ili da svojim kupcima ponude pojedine komade nameštaja u okviru svog asortimana proizvoda.

Jednostavna montaža: Izbušite, postavite i pričvrstite

Osnovu novih Blumovih sistema za pričvršćivanje tankih vrata čini Expando T. Zatezna kotva od čelika se brine za čvrsto držanje u tvrdim materijalima, plastične čeljusti pružaju podršku u mekim materijalima. Expando T se pričvršćuje u rupu prečnika 10 mm i dubine bušenja od 6 mm.Sistem pričvršćivanja je univerzalno primenljiv kod preklopnih frontova, vrata i frontova na izvlačenje.Kod Clip top Blumotion postoje dodatne prednosti za obrađivače.Zahvaljujući novom sistemu pričvršćivanja eliminisan je otvor za lonac, a osim toga standardna montažna ploča se može upotrebiti postojećem položaju za pričvršćivanje. Blumotion prigušenje je integrisano u šarku.Takođe, korpus se ne mora prilagođavati. Expando T impresionira svojom dokazanom funkcijom i uobičajenim kvalitetom iz kuće Blum.


Za tanka prednja vrata od samo 8 mm: nova Clip top Blumotion šarka sa Expando T, elegantnim sistemom pričvršćivanja

Tanki frontovi donose vitki dizajn Legrabox-a na posebno dobar način – Expando T to omogućava – kod identičnih položaja za pričvršćivanje
Tanki frontovi donose vitki dizajn Legrabox-a na posebno dobar način – Expando T to omogućava – kod identičnih položaja za pričvršćivanje

Izabrani tipovi Aventos preklopnih frontova se takođe mogu implementirati sa sistemom pričvršćivanja – komforno sa nepromenjenim položajem za pričvršćivanje.
Izabrani tipovi
Aventos preklopnih frontova se takođe mogu implementirati sa sistemom pričvršćivanja – komforno sa nepromenjenim položajem za pričvršćivanje.

Za Expando T Blum je u proleće 2018. godine dobio renomiranu nagradu‚ "iF Gold Award 2018"

Za Expando T Blum je u proleće 2018. godine dobio renomiranu nagradu‚ ‚iF Gold Award 2018‘

Još jedna nagrada za kvalitetan dizajn u proleće 2018:„Red Dot Award“ za univerzalni sistem pričvršćivanja Expando T

Izvor: www.blum.com


Julius Blum GmbH je internacionalno porodično preduzeće specijalizovano za proizvodnju i prodaju okova za nameštaj. Glavne grupe proizvoda su sistemi frontova, sistemi šarki i sistemi za izvlačenje za nameštaj, prvenstveno za kuhinje. Preduzeća obuhvata sedam fabrika u Forarlbergu (Austrija), proizvodne pogone u Poljskoj, Brazilu i SAD kao i 28 zavisnih preduzeća, tj. predstavništava. Isporučuje proizvođačima nameštaja i specijalizovanim prodavcima okova u preko 120 zemalja. Informacije na www.blum.com