top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


TD4         B5M      
J 6    L    B     Q53
DGL   ET8   A6M      
  B    K      H   G2G
NBX         PO2      
Pretraga  
Novosti

SVET NAMEŠTAJA već 11. put predstavlja novosti u dizajnu enterijera

20.04.2015.

World of Furniture, Technomebel 2015

Na sajmu SVET NAMEŠTAJA posetioci će po 11. put imati mogućnost da se upoznaju sa novitetima na polju dizajna enterijera, unutrašnje arhitekture i opreme. Ona će se održati od 21. do 25. aprila 2015. u Sofiji. Novi i već poznati proizvođači nameštaja će i ove godine predstaviti svoju aktuelnu proizvodnu lepezu, a gosti će moći da izaberu proizvod koji njima najviše odgovara i da dobiju popust, koji važi samo dok traje izložba.

Još pre mesec dana 90% izložbenog prostora je bilo zauzeto, najavili su organizatori iz Inter Ekspo Centra, a SVET NAMEŠTAJA se održava zajedno sa najvećom specijalizovanom izložbom za drvoprerađivačku i industriju nameštaja TEHNOMEBEL u ovom delu Evrope.

Prošle godine na površini od 12.000 m2 za oba događaja, svoje su proizvode pokazali više od 150 izlagača, među kojima i firme iz Italije, Kine, Malezije, Poljske, Srbije i Turske, a izložbe je posetilo 9.600 ljudi.

Za program Hosted Buyers, koji je prvi put organizovan 2014. godine, ove godine se prijavilo još 30 stranih firmi iz Velike Britanije, Nemačke, Izraela, Iraka, Makedonije, Maroka, Moldavije i Francuske. Zahvaljujući Bugarskom nameštajnom klasteru, izložbe su bile deo zvanične posete 20 firmi iz oblasti nameštajne industrije Republike Srbije. U pratećem programu su bile ukljućene i besplatne konsultacije od strane vodećih dizajnera za unutrašnji i proizvodni dizajn. Ove godine su i za profesionalce i za ostale posetioce obe izložbe pripremljeni još interesantniji događaji.

Specijalizovana izložba nameštaja SVET NAMEŠTAJA, se pokazala kao međunarodni forum za sastanke i generisanje novih ideja. Ovo je mesto u Bugarskoj gde se sastaju proizvođači, trgovci, kreatori i poštovaoci lepog i praktičnog enterijera.