top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


X           L8F      
N D    S      Y   4PS
HS5   FD3   IH2      
  L    C      8   35Y
  E         6BB      
Pretraga  
Novosti

Sve je spremno za novi ReproLignum

08.06.2015.

ReproLignum se deklarisao kao regionalni sajam koji se nalazi u središtu interesovanja drvoprerađivačke struke.

Pre letnjih vrućina pripremite se za posetu sajmu ReproLignum. Sve je spremno za održavanje još jednog izdanja ovog međunarodnog poslovnog sajma drvenih materijala, repromaterijala i tehnologija. Izložbeni prostori multifunkcionalnog kompleksa Arena Zagreb su gotovo u celosti rasprodati, prijave još traju, a intezivno se radi i na komunikaciji sa brojnim posetiocima. Popunjenost izložbenog prostora od 5.500 m² i ne čudi s obzirom da je već prvo izdanje sajma pokazala opravdanost ove priredbe i već se na samom početku ReproLignum deklarisao kao regionalni sajam koji se nalazi u središtu interesovanja drvoprerađivačke struke, piše u saopštenju organizatora
Vreme održavanja i ulaz na sajam
Sajam ReproLignum će se održati od 17. do 19. 06. 2015. godine, a radno vreme za posetioce je od 9 do 18 časova. Način ulaska posetilaca na sajam je takođe ostao nepromenjen. Ulaz na pozivnice se, naime, pokazao uspešnim jer se takvim načinom efikasno vrši filtracija ciljanih grupa, a i finansijski je prihvatljiv za posetioce. Ulaz se ne naplaćuje.
Izlaganje tehnologija
Fokus na sajmu će biti na segment tehnologija gde će biti vrlo živo, jer je program izlaganja puno širi od prošlogodišnjeg. Toliki broj izloženih mašina odavno nije viđena u Hrvatskoj. Posetioci će uživo moći da se uvere u kvalitet i delotvornost potpuno funkcionalnih mašina, alata i proizvodnih rešenja koja se nude na tržištu i dobiti sve potrebne informacije. U fokusu su nemački i italijanski obradni CNC-centri (s 3 i 5 osa), cilindrične brusilice, kanterice, kao i mašina za primarnu preradu drveta. 
Izloženi materijali i okov
Uz tehnologije će biti predstavljen i program okova, materijala i repromaterijala za drvnu industriju. Sajam je izvrsna prilika i za proveru kakve su površinske strukture i dekori trenutačno u modi. Opipati površine koje istinski taktilno i optički podsećaju na prirodne, će biti poseban doživljaj. U segmentu tehnike okivanja nude se najnovija rešenja za što inteligentniju funkciju i bolji komfor pri upotrebi. Često je to usko povezano sa elektronikom i informatikom, a ReproLignum je mesto gde se detaljno mogu proveriti principi funkcionisanja i ugradnje.
Usmerenost na arhitekte i dizajnere
ReproLignum posebnu  pažnju posvećuje arhitektima i dizajnerima. Na posebno kreiranom zajedničkom izložbenom prostoru će biti okupljeni i u primeni prezentovani proizvodi vrlo korisni za njihov rad. To će im omogućiti optimalan uvid u ponudu i olakšati procenu koliko određeni materijal ili proizvod odgovara izvedbi njihovih projekata. Detaljnije informacije o tome kako sprečiti probleme i otkloniti prepreke u primeni, mogu se dobiti direktno od izlagača.

Organizator manifestacije - Tiliaco doo, Zagreb