top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


6QN         ST3      
J C    P      S   DTH
FQP   S4T   X3F      
  5    N    C     8LX
TKN         8BJ      
Pretraga  
Novosti

Sfera 2019: Fasadni sistemi i ventilirajuće obloge

28.10.2019.

Konferencija će se održati 30. i 31.10.2019. godine u Sarajevu u Hotelu Hills. Ovo je VIII po redu Međunarodna naučno stručna konferencija u organizaciji mostarske kompanije Sfera d.o.o. Ovaj put se organizuje u saradnji sa Arhitektonskim fakultetom iz Sarajeva, a tema je: ''Sfera 2019:Fasadni sistemi i ventilirajuće obloge''. Program oba dana konferencije će trajati u terminu od 10 do 16 sati, a ulaz je besplatan uz obaveznu registraciju.

Prijaviti se možete putem web stranice: https://fasadnisistemi.sfera.ba/

Konferencija se bavi osnovnim elementom objekta – zidom. Iznose se regulative i standardi u oblasti energetske efikasnosti, prezentuju dosadašnja iskustva u procesu ''utopljavanja'' stambenih objekata, te preispituju naučna i tehnološka dostignuća, kao i profesionalna opredelenja u kontekstu proizvodnje i primene materijala za toplinsku izolaciju i završnu obradu fasadnih zidova, gde će se u odnosu na prethodno događaj na sličnu temu, uvesti i tematika ventiliranih fasadnih sistema, kao jedno od rešenja za finalni izgled objekta.

Kroz konferenciju se prezentuju tradicionalni i savremeni pristupi i materijali, njihove prednosti i uslovi za primenu kao i mogućnosti za poboljšanja.

Posetioci konferencije mogu uživati u uvodnim predavanjima i čuti o najboljim arhitektonskim praksama iz regiona, a više o istom će govoriti: van. prof. dr. Salihbegović Amira; Arhitektonski fakultet Sarajevo, prof. Emeritus arhitekture Branislav Mitrović; Studio MITARH, Igor Grozdanić i Sanja Galić Grozdanić; Studio NONSTOP, Amir Vuk Zec; Studio Zec, Nikola Novaković; Studio Enforma iz Crne Gore, te Vedran Pedišić iz Arhitektonskog ureda Sangrad.

Sponzori konferencije su: Sika BH, Knauf, RÖFIX, Terrasit Insulation, Krug d.o.o. i kompanija Rockwool, dok su partneri i izlagači kompanije: Baumit, Austrotherm, Eps Laštro, Tehnomarket, Bh Alumil, Valpaint, IGM Visoko, Knauf Insulation i Fibran, kompanija Kompozitni materijali, kao i Metal Tehnologija, Mališić Home & Decor, BSP International, Bio Plus, te kompanija Bis Tip sa brendom Lunos.

Za više informacija, posetite sajt organizatora.