top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


PIF         16X      
  9    H      P   ML4
CC9   CAC   KUH      
  P    T      5   CUM
3CD         TRR      
Pretraga  
Novosti

Šesti RENEXPO BiH

26.09.2019.

RENEXPO® BIH UVODI NOVE TRENDOVE U ENERGETSKOJ EFIKASNOSTI  

Najveći međunarodni sajam obnovljivih izvora energije, zaštite životne sredine i upravljanja vodama

23. i 24. oktobar 2019.

Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Jedinstveni RENEXPO® koncept, sa međunarodnom izložbom i oko 10 konferencija, seminara, radionica, panela, okruglih stolova, foruma i B2B sastanaka otvoriće svoja vrata za više od 80 kompanija iz 25 zemalja, 2.000 stručnih posetilaca i 700 učesnika konferencije iz  oblasti obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti, hidroelektrane, vetroelektrane, biomase, PV-a, otpada za energiju, vodne infrastructure i  tretmana otpada / vode.

Najavljujemo i nove konferencije - 1. Konferencija energetskih menadžera u BiH, koje će se fokusirati na teme institucionalizacije sistema upravljanja energijom u Bosni i Hercegovini, kao i otvoriti neka pitanja i dati više informacija o sertifikaciji u ovoj oblasti i 1. Konferencija o obnovljivim izvorima energije u centralnom grijanju i hlađenje - koje će se fokusirati na lokalnu energetiku, njenu perspektivu i investicijama u BiH.

Konferencija energetskih menadžera u BiH će ponuditi najnovije informacije o programima edukacije koji se trenutno sporovode, kao i o obavezama prema nedavno usvojenim zakonskim aktima. Takođe, godišnji skup je mesto za razmenu znanja i informacija, dijaloge i diskusije o poslovnim mogućnostima i dostupnim tehničkim rešenjima za unapređenje sistema EM i energetkske efikasnosti u javnom i provatnom sektoru u BiH.

Pored osam tematskih konferencija i okruglih stolova RENEXPO® će predtaviti preko 80 izlagača iz 25 zemalja i očekuje se preko 2000 posjetilaca iz sektora održivog razvoja. Novi trendovi i tehnologije koji će biti predstavljeni na ovogodišnjem RENEXPO®  su veoma relevantni za kvalitet života stanovnika BiH i direktno utiču na ekonomski razvoj čitavog regiona.

Više detalja o događaju ćete pronaći na web stranici.