top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


HHK         LTD      
  2    C    K     9F9
4T7   KGE   1X9      
  B    F      R   TSP
124         PMT      
Pretraga  
Novosti

Šest konferencija na sajmu RENEXPO BiH 2015

15.10.2015.

Još samo 4 nedelje do održavanja drugog sajma i konferencije - RENEXPO® BiH - bosansko-hercegovačke platforme za obnovljive izvore energije i energetsku efikasnost, gde se po drugi put susreću ključni igrači iz industrije kako bi podržali svoje poslovanje, predstavili inovacije i trendove i bili deo B2B sastanka, konferencija i Investors Business Lounge.


Za vreme RENEXPO® BiH će se održati 6 konferencija.

Konferencije o energetskoj efikasnosti - organizovane od strane GIZ-a, 4. i 5. novembar:

  • Energetska efikasnost i ekonomija - energetski menadžment u lokalnim samoupravama - 4. novembar 2015.
  • Dan profesionalaca energetske efikasnosti - 5. novembar 2015.

Govornici:
Admir Softić, Asistent ministar u ministarstvu prirodnih resursa,energetike i zaštite životne sredine, Ministarstvo spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine- biće potvrđeno, Lutz Jarczynski, projektni lider za konsalting energetske efikasnosti u BiH, Dr.Matthias Schmidt-Rosen - Direktor KfW kancelarije BiH, Safet Harbinja, Direktor fonda za zaštitu okoliša Federacije BiH - biće potvrđeno, Srđan Todorović, Direktor fonda za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske - biće potvrđeno

Geotermalna konferencija - organizovana od strane Hermec EPC Group-e:

  • Dan lokalnih samouprava - geotermal - 5. novembar 2015.

Govornici: Folke Diederich - Dipl. geologije, hidrogeologije, geotermalni sistemi, HERMES
EPC Group, Dr. Boris Dombrowski, Geofizičar, MBA - DMT GmbH & Co. KG

Male hidroelektrane - okrugli sto sa međunarodnim stručnjacima - ekspertska razmena - hidro potencijal regiona:
Zemlje učesnice: Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora, Srbija - 5. novembar 2015.

Govornici: Almir Ajanović - Intrade energija, Zoran Radovanović, CAM TOP doo, Igor Bartulović, Končar Elektroindustrija dd, Danilo Pavičević, Hidroenergija Montenegro doo

Konferencija - Biomasa u Bosni i Hercegovini:

  • Prva bosanska konferencija ko-generacija biomase - 4. novembar 2015.

Govornici: Darijo Lazić, Lazić Consulting, Prof. Dr. Petar Gvero, Mašinski Fakultet, Banja
Luka, Asistent Srđan Vasković - Mašinski Fakultet, Istočno Sarajevo, Predrag Stojanović,
Teknoxgroup BH doo

Konferencija o biogasu

  • Zatvoreni tip konferencije - 4. novembar 2015.
  • Paralelni program Dijalog o klimatskim promenama održaće se 5. novembra.

RENEXPO®:
Vodeći međunarodni sajam o obnovljivim izvorima energije i energetskoj efikasnosti sa profesionalnim konferencijama, inkorporiran u prepoznatljiv RENEXPO® brend dolazi po drugi put na tržište Federacije Bosne i Hercegovine. RENEXPO® Western Balkans će predstaviti alternativu proizvodnji toplotne i električne energije korišćenjem raspoloživih resursa iz obnovljivih izvora, biomase i biogasa, kao i ukazivanjem na ekonomske potencijale kod implementacije projekata koji bi obezbedili racionalnije korišćenje energije prilikom izgradnje, u industriji i prilikom postavljanja javne rasvete. RENEXPO® je pepoznat kao energetska platforma visokog kvaliteta i identifikovan kao najvažniji energetski sastanak ovakve vrste.
REECO®:
Bavimo se organizacijom sajmova i konferencija u oblasti obnovljivih izvora energije i energetski efikasne gradnje i renoviranja u saradnji sa nacionalnim i međunarodnim kompanijama, organizacijama, organima uprave i ministarstvima. Kompanija REECO SRB d.o.o. iz Novog Sada čini deo REECO® Grupe sa sedištem u Nemačkoj i kancelarijama u Poljskoj, Rumuniji i Austriji. Srpski REECO tim organizuje RENEXPO® događaje u Srbiji, Bosni i Hercegovini, a tokom 2016. i u Albaniji. Od 1997. godine do danas preko 50.000 profesionalaca iz više od 70 zemalja poseti sajmove i konferencije ovakve vrste, organizovanim od strane REECO® Grupe. Poslujemo na ključnoj energetskoj platformi za umrežavanje i pronalaženje novih klijenata. Jednostavno: gradimo mostove i otvaramo vrata!

www.reeco.eu