top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


STH          G       
  3    7    EF    O43
W4D   LPS    P       
  C    C     I    DF5
PWM         GQP      
Pretraga  
Novosti

SCM grupa na Holz-Handwerk 2016

07.03.2016.

SCM grupa, jedan od svetskih lidera u dizajnu, proizvodnji i distribuciji tehnološki naprednih rešenja za drvoprerađivačku industriju, predstaviće se na sajmu Holz-Handwerk od 16. - 19. marta  u Nuremberg sajamskom centru.

Posetioci će biti dočekani u novom sajamskom prostoru od preko 1300 m² koji je posvećen novim proizvodima i rešenjima SCM grupe. “Snažan razlog zašto” biće moto iza kompletne kampanje ove grupe na sajmu.

Softverska rešenja

SCM grupa će na sajmu predstaviti svoja softverska rešenja za drvoprerađivačku industriju. Fokus će biti na Xilog Maestro software suite za mašinske centre koji ima široku primenu u obradi drveta. Ottimo Cut je softverski paket za optimizaciju prilikom sečenja i obrade drveta, koji dolazi sa dodatkom E-Touch aplikacije koja ima mogućnost programiranja i testiranja procesa u 3D prikazu. Takođe tu je i Quicklink aplikacija kao i Watch sistem za nadgledanje i menadžment kompletnog procesa proizvodnje.

Mašinski centri

Na sajmu SCM grupa će predstaviti dva modela iz Accord linije mašinskih centara. Accord 50 FX je novi mašinski centar koji ima mogućnost rada u 5 osa i obrade materijala do 500 mm visine i on će premijerno biti predstavljen na Holz-Handwerk sajmu. Accord 25 FX je mašinski centar namenjen malim i srednjim preduzećima koja sa minimalnim ulaganjem mogu da dobiju kvalitetan i pouzdan sistem. Kao deo automatizovanih linija biće predstavljen i NPTL Superset.

Takođe po prvi pit na sajmu biće predstavljen i Morbidelli Planet P800, mašina za sečenje i obradu ivica. Uz ovu mašinu dolazi i novi Maestro edge 3D softver.

Završni radovi

Stefani linija proizvoda će se predstaviti sa XD Industrial Edge Banding Solutions. Ovaj sistem daje mogućnost za obradu nameštaja i rezbarenje visokog kvaliteta. Uz SCM Olimpic K560 dolazi i SGP sistem za doziranje i nanošenje lepka koji omogućava veliku optimizaciju i smanjenje troškova uz visok kvalitet izrade.

SCM će na sajmu predstaviti i Sandya 900, sistem za brušenje koja garantuje najfinije završne radove. Kompanija Superfici će u paleti proizvoda za završne radove predstaviti robota Maestro koji služi za farbanje vrata i prozora.

Nakon velikog uspeha na Ligna Hannover 2015, projekat “500 Kube” će biti predstavljen i na Holz-Handwerk sajmu kao jedinstveno rešenje koje pomaže stolarima i umetnicima da svoje ideje pretvore u stvarnost.