top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


LTN          B       
X L    N    SG    4X3
S O   594    B       
B M    X     M    FDX
B1T         EDI      
Pretraga  
Novosti

Sajmovi - Technomebel i World of Furniture u Bugarskoj

16.03.2018.

Hosted buyers program stvara neograničene mogućnosti za biznis na izložbama Technomebel i World of Furniture u Bugarskoj

Od 24. do 28. aprila okupljaju se predstavnici industrije nameštaja

Ove godine posetiocima najvećih izložbi industrije nameštaja u Bugarskoj Technomebel i World of Furniture omogućeno je da koriste Hosted buyers program. Ove godine on će opet stvoriti uslove za poslovni razvoj preko uspostavljanja novih kontakata i održavanja В2В susreta.

I ove godine međunarodne kompanije ponovo iskazuju ozbiljan interes prema izložbi Technomebel. Pored firmi iz Bugarske, koje će uglavnom predstavljati proizvode vodećih imena u grani, učestvovaće i firme iz Italije, Rumunije, Grčke, Turske i Poljske. Preko 90% izlagača na izložbi World of Furniture bugarski su proizvođači. Ove godine pridružuju se kompanije iz Ukrajine, Turske i Rumunije.

Više od 30 predstavnika stranih kompanija iz Jermenije, Belgije, Velike Britanije, Nemačke, Gruzije, Kanade, Rumunije, Francuske, Holandije i Švajcarske uključilo se u program u 2017. godini. Technomebel i World of Furniture omogućuju pozicioniranje i razvoj biznisa na Balkanu i u Istočnoj Evropi. Visoka dodata vrednost koju one stvaraju dokazuju i predstavnici biznisa koji su posetili forum izvan Hosted buyers programa. Izlagače su posetili predstavnici biznisa iz Austrije, Belorusije, Bosne i Hercegovine, Grčke, Indije, Izraela, Španije, Italije, sa Kipra, Makedonije, Moldavije, Rusije, SAD, Srbije, Turske, Češke i Finske.

Izložbe koje okupljaju stručnjake

Technomebel i World of Furniture svake godineokupe arhitekte, dizajnere enterijera, predstavnike proizvođača nameštaja i lanaca prodaje na malo i veliko, proizvođače mašine za industriju, stručnjake, inovatore i stručnjake u grani kao i krajnje korisnike.

Prema statistici industrija nameštaja koja se u Bugarskoj smatra tradicionalnom i istovremeno inovativnom godišnje daje proizvod vredan 500 miliona evra, a dodata vrednost koju stvara iznosi preko 2,5%. „Sektor je stabilan, interesovanje stranih klijenata je održivo, naše firme proizvode nameštaj za celu Evropu”, komentariše Galin Gospodinov – predsednik Upravnog odbora Granske komore industrije prerade drva i nameštaja u Bugarskoj. Po njegovim rečima 30-35% domaće produkcije izvozi se u inostranstvo.