top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


MUH         UJF      
  7    Y    7 H   FEJ
  A   8XM   A L      
  U    X    X I   KET
  7         5EF      
Pretraga  
Novosti

Sajam nameštaja za uređenje hotela i turističkih objekata

22.09.2021.

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo da budete deo velike dizajnerske priredbe posvećene uređenju enterijera i eksterijera u turizmu, da budete izlagač ili učesnik SAJMA Design District, Rovinj, Hrvatska od 25. do 28. novembra 2021.  

Design District – međunarodni sajam nameštaja i uređenja enterijera za turističke, javne i privatne objekte održava se i ove godine u Rovinju. To je mesto novih poslovnih prilika, komunikacije, edukacije i povrh svega druženja profesionalaca u cilju stvaranja mogućnosti saradnje i komercijalizacije proizvoda namenjenih uređenju enterijera i eksterijera.

Na sajmu se predstavljaju najznačajniji ponuđači regiona čija je delatnost vezana uz dizajn i opremanje objekata, a posećuje ga mahom poslovna publika: arhitekti, dizajneri enterijera, investitori, hotelijeri i turistički delatnici.

Gosti predavači, eminentni arhitekti i dizajneri iz celog sveta ovoj izuzetnoj manifestaciji daju dodatnu dimenziju zbog koje Design District postaje poznat daleko izvan granica regiona.

Dobrodošli na Design District!  Bilo da se odlučite predstaviti kao izlagač ili doći kao posetilac – postajete deo velikog događanja i svojim učešćem ovaj festival činite  boljim i lepšim. Čekaju vas odlične poslovne prilike!

Više informacija možete pronaći na službenoj web stranici Sajma www.design-district.net a pitanja možete postaviti na: info@design-district.net

SAJAM Design District, Rovinj, Hrvatska od 25. do 28. novembra 2021.