top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


 Q          PPE      
4M     C    Q 3   KMX
 L    84M   B N      
 G     3    5 N   WIC
J1F         UQR      
Pretraga  
Novosti

Sajam nameštaja u Istanbulu privlači globalno interesovanje

06.09.2018.

Dugo očekivani sajam nameštaja u Istanbulu, kako od strane turske tako i od globalne industrije nameštaja, privlači sve veću pažnju iz dana u dan. Očekuje se da ova izložba ostvari značajan uticaj u industriji nameštaja na međunarodnom nivou. Izložbeni prostor rezervisan za sajam, gde se vodeći brendovi industrije udružuju, skoro je rasprodat.

Budite među vodećim brendovima da postanete brend

Proizvođači nameštaja dolaze zajedno sa vodećim turskim brendovima pod isti krov kako bi pronašli mogućnosti za plasiranje svojih proizvoda u inostranstvo. Izlagači će takođe imati koristi od domaćih i međunarodnih kupovnih podataka CNR Holding-a nagomilanih kroz 15 godina organizovanja sajmova. Ovi podaci će ih postaviti korak dalje u promovisanju svojih brendova i proizvoda na globalnim tržištima. Zauzimajući svoje mesto među ključnim igračima, izlagači imaju za cilj da iskoriste veliki broj gostiju u Istanbulu.

Izlagači koji žele da plasiraju svoje proizvode u inostranstvo imaće priliku da sklope nove poslovne veze kroz bilateralne razgovore sa distributerima i franšiznim firmama stranih brendova, kao i da prodaju svoje proizvode na licu mesta.

Sajam nameštaja u Istanbulu organizuje CNR Holding company Pozitif Fairs u saradnji sa MOSDER-om i otvoriće vrata 6. novembra na CNR EXPO.