top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


Y31         BU4      
  X    X    T F   IXM
FR7   LFR   XBT      
  9    W      U   PMB
ELO         DWX      
Pretraga  
Novosti

Sajam nameštaja - događaj inspiracije, kreativnosti i neiscrpnih poslovnih mogućnosti

04.10.2023.

Sajam namestaja 2023
Foto: Sajam nameštaja

59. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije (UFI) odvijaće se u halama 1, 1A, 2, 3 i 3A, a pratiće ga 59. Međunarodni sajam mašina i alata za drvnu industriju koji će u hali 5 trajati dan kraće, od 6. do 10. oktobra.

Obe manifestacije svojim sadržajem privlače poslovnu publiku, strane kupce koji kreiraju ponudu i tražnju na tržištima na kojima posluju, a koji će u halama Beogradskog sajma moći će da se upoznaju sa srpskom drvno-prerađivačkom i industrijom nameštaja koja poseduje izuzetno kvalitetne prirodne resurse, obrazovanu radnu snage i snažan dizajnerski potencijalan koji je već prepoznat širom Evrope i sveta.

Uspešna sajamska promocija ima za rezultat interesovanje za kvalitetne proizvode srpske industrije nameštaja, što dovodi do povećanja proizvodnje, otvaranje novih proizvodnih pogona i radnih mesta, rast izvoza i BDP-a.

Na Sajmu nameštaja, u specijalnom ambijentu i među izloženim eksponatima, uz posebne pogodnosti, posetioci će moći da pronađu nešto što odgovara njihovim potrebama i afinitetima. Domaći i strani izlagači, renomirani proizvođači nameštaja, dizajneri, distributeri, trgovci i drugi profesionalci, predstaviće širok spektar nameštaja za različite prostorije i namene (stambeni, kancelarijski, dečji, baštenski, kuhinje, spavaće sobe, garniture i još mnogo toga), različite stilove nameštaja (moderne, klasične, minimalističke, rustične). Neće izostati ni drugi elementi enterijera, kao što su rasveta, dekorativni predmetii ostali dodaci koji doprinose kompletnom izgledu i opremanju stambenog ili poslovnog prostora.

U širokom spektru proizvoda i usluga na Sajmu mašina i alata za drvnu industriju prednjače mašine za sečenje, rendanje i oblikovanje drveta, materijali i repromaterijali koji se koriste u procesu obrade drveta, tehnologije, pogotovo inovativne, za obradu drveta, te dodatna oprema i alati. Najsavremenije mašine koje omogućavaju visoku preciznost primarne obrade drveta, izrade i završne obrade, kao i pilane, sušare i mehanički, električni i pneumatski alati, ali i softveri za projektovanje i upravljanje proizvodnjom, digitalna rešenja za optimizaciju procesa obrade drveta i automatizovane sisteme, treba da ilustruju kojom brzinom se drvna i industrija nameštaja razvijaju, inoviraju i usklađuju sa svetskim trendovima.

Radi se o specijalizovanoj manifestaciji čija je misija da predstavi najnovije tehnologije, proizvode i usluge namenjene industriji obrade drveta i da pruži priliku proizvođačima, dobavljačima, stručnjacima i svima drugima koji su zainteresovani da se upoznaju sa najnovijim dostignućima u ovoj industriji i ostvare poslovne kontakte.

Koncepcijski oslonac Sajma nameštaja je i promocija dizajna i umetnika, čija prisutnost i angažman donose dodatnu vrednost događaju i doprinose celokupnom doživljaju posetilaca. Predstavljajući nove dizajnerske linije, koncepte i ideje za nameštaj i enterijer, u programima kao što su Design Talks i Izložba mladih dizajnera, oni unose preko potrebni duh inovativnosti i kreativnosti i izvor su inspiracije za posetioce kako da urede i oplemene svoje prostore.
Dobro došli na mesto inspiracije, kreativnosti i neiscrpnih poslovnih mogućnosti!

Radno vreme Sajma nameštaja:
PET - UTO, 6 - 10. oktobar: 10:00 - 19:00
SRE, 11. oktobar: 10:00 - 18:00
Radno vreme Sajma mašina:
PET - PON, 6 - 9. oktobar: 10:00 - 19:00
UTO, 10. oktobar: 10:00 - 18:00, ulaz slobodan

Ulaznice za Sajam nameštaja: cena pojedinačne ulaznice je 450 dinara, a grupne ulaznice 350 dinara, a za đake i studente 250 dinara.

Poslovna propusnica: 2500 din.

Parking: 150 dinara po satu.