top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


74C         KBE      
U T    W    9     AYG
R 5   C1Y   878      
L M    T      X   EUK
GC7         MNR      
Pretraga  
Novosti

RENEXPO BiH - Konferencija o biomasi i biogasu

21.09.2016.

Renexpo BiH

3. Sajam i konferencije - RENEXPO® BiH

Portal www.drvotehnika.info kao menijski partner konferencija o biomasi i biogasu, poziva vas na najveću platformu za eksperte o obnovljivim izvorima energije i energetske efikasnosti i životnoj sredini u Bosni i Hercegovini koja će se održati  9. i 10. novembra 2016. godine u Hotelu Hills u Sarajevu.

RENEXPO BiH predstavlja najznačajnije mesto poslovnog okupljanja investitora, donosioca odluka, predstavnika ministarstava i opštinskih struktura, kao i poslovnih rukovodioca iz sektora energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije.

Zajedno sa predstavljanjem tržišnih potencijala celog regiona, mogućnosti investiranja i novih projekata, prateći programi koje nudimo međusobno povezuju preko 700 profesionalnih posetioca svake godine. Lokalni, međunarodni i strani eksperti širom Evrope razmjenjuju znanja i rješenja iz oblasti obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti i životne sredine.

Loža za investitore: - više od 100 projekata biće predstavljeno stranim izlagačima i potencionalnim investitorima na sajmu (Vetroenergija, Hidroenergija, Fotonapon, Biomasa, Biogas, Energetska efikasnost, Osvetljenje, Otpad itd.)

Ukoliko ste zainteresovani da posetite ovaj sajam, konferencije ili prateći program, molimo da više informacije pogledate na sledećom linkovima

Više informacija na http://renexpo-bih.com

Programe možete pogledati i preuzeti na linkovima ispod.
Konferencija biomasa - program
Konferencija biogas - program