top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


C7R          T       
X F    M    CM    Q4I
JWY   HGL    T       
Y 1    U     L    D1K
5JQ         599      
Pretraga  
Novosti

RENEXPO

11.05.2015.

Od 18. do 20. novembra u Bukureštu će se održati RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, sajam i konferencije posvećene energiji i energetskoj efikasnosti. Ova manifestacija je već prerasla u tradicionalni sajam na kome se okupljaju svi ključni akteri iz oblasti energetske efikasnosti. Ove godine organizatori žele da okupe proizvođače, investitore i zakonodavce i da svi zajedno predstave rešenja za održivu budućnost. Akcenat će biti stavljen na energetsku efikasnost s obzirom da ona ima veliki uticaj kako na životnu okolinu tako i na ekonomiju i državnu energetsku sigurnost.

Da bi promovisali obnovljive izvore EBRD i EU su, preko banaka u Rumuniji, obezbedile sredstva i smernice za kompanije koje žele da ulažu u energetsku efikasnost i u male projekte iz oblasti obnovljivih izvora.  Do danas EBRD je uložila preko 7 milijardi eura u 370 projekata u Rumuniji.

Izložba će ugostiti kompanije iz oblasti: biomase, hidroenergije, biogasa, energetske efikasnosti, finansijskog sektora i mnoge druge. Očekuje se dolazak kompanija kao što su: Caleffi România, C Geangu Consulting S.R.L., CINK Hydro-Energy k.s., Global Hydro Energy GmbH, Superlit România S.A., Voith Hydro S.R.L. i dr.

Paralelno sa izložbama će se održati i konferencije, kako nacionalne tako i internacionalne. Ove godine će biti i održan i Prvi internacionalni samit o energetskoj efikasnosti (1st International Energy Efficiency Summit) koji organizuje kompanija REECO iz Rumunije.

Takođe, zajedno sa sajmom biće organizovane i radionice na temu finansiranja projekata i podsticaja izvoza energije.

Ove godine organizatori planiraju da ugoste oko 110 nacionalnihi internacionalnih izlagača, 2200 specijalizovanih posetilaca i oko 600 učesnika konferencija.

Popunjavanjem ovog formulara, dobijate besplatnu ulaznicu.

Za više detalja posetite: http://www.renexpo-bucharest.com/

Pripremio: Milan Blagojević