top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


JHS         4        
M      2    3 F   56P
CCJ   O1X   S11      
T A    7      U   2KC
D69           I      
Pretraga  
Novosti

Proizvođač prozora odgovara na nove trendove

18.05.2016.

Jugoistočno tržište prozora postaje sve zahtevnije. To je odličan preduslov, kako bi se tehnološkim know-how-om iz Nemačke opremili za budućnost, pomislili su u firmi Rollplast iz Bugarske, koja je dotada proizvodila samo PVC stolariju.

Rollplast poverenje poklonio WEINIG-u
Rollplast poverenje poklonio WEINIG-u

Ovo relativno mlado preduzeće, osnovano 2000. godine, započelo je pre 15 godina proizvodnju aluminijumskih i PVC-prozora i vrata. Danas je Rollplast najveći proizvođač prozora u ovom području, u celoj jugoistočnoj Evropi. Povećana potražnja za drvenim i drvo-aluminijum prozorima, kao i visoki kvalitativni zahtevi tržišta, podrazumevali su proširenje proizvodnog programa i prvoklasnu tehnologiju izrade. Nije iznenađenje da je Rollpalst svoje poverenje poklonio firmi WEINIG.
Promišljeni koncept
Projektni profesionalci WEINIG Concept-a su u neposrednoj saradnji sa WEINIG stručnjacima za prozorske sisteme pripremili koncept proizvodnje po meri kupca, i iznenadili racionalnim i u budućnosti nadogradivim rešenjem…
Proizvodnja teče
Realizacija je bila brza, u najkraćem roku od strane WEINIG-a isporučena je kompletna proizvodna linija, od pripreme elemenata do završne montaže drvenih prozora, i puštena u rad, za drveni prozor, jedna od najmodernijih proizvodnih linija u celoj Evropi. Stalni sagovornik za kupca na licu mesta bilo je zastupništvo WEINIG-a u Bugarskoj, PAP Technocommerce GmbH.

Srce potpuno automatske proizvodnje prozora je CNC-obradni centar WEINIG Conturex Compact, koji izrađuje više od 33 kompletne prozorske jedinice u smeni
•    IV 78 drveni prozor,
•    IV 78 drvo-aluminijum sistem GUTMANN MIRA,
•    IV 78 podizno-klizna vrata,
•    IV 78 ulazna vrata sa otvaranjem ka unutra i spolja,
•    Prozorske kapke.
Od početka godine, Rollplast isporučuje prve drvene prozore.
Zadovoljan kupac
Nova proizvodna linija ispunjava zadate ciljeve: ekonomično proizvoditi kvalitativno visokovredne drvene prozore na potpuno zadovoljstvo tržišta. Zadovoljstvo su pokazali i saradnici Rollplast-a povodom uspešnog proširenja proizvodnje.

Weinig Conturex Compact

MW GROUP SCG doo, Čupićeva 1/1, 37000 Kruševac
Tel.+381 (0)37 445 070, (0)37 445 075, Fax.+381 37 445 070, E-mail: mwgroupscg@mts.rs, www.mwgroup.rs