Građevinarstvo i arhitektura večiti su izazov za usavršavanje i pomeranje granica u sferi savremenog življenja. U privredi Srbije građevinska industrija visoko je pozicionirana, a njen prosperitet reflektuje se na prateće proizvodne grane i oblasti.

45. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE 2019, koji će se održati od 17. do 20. aprila 2019. godine, predstaviće sve segmente građevinske industrije a biće prisutni najuspešniji predstavnici iz svih oblasti građevinske delatnosti: istraživanja i projektovanja, visokogradnje, niskogradnje i hidrogradnje, izgradnje i održavanja objekata, građevinskih materijala, opremanja objekata.

Pre svega poslovno orjentisan i interaktivan, ali i inovativan, Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE je idealan ambijent za plasiranje inovacija i savremenih rešenja, događaj koji pruža posetiocima i privrednim subjektima sagledavanje kompletne ponude, ostvarivanje kontakata, mesto je nepresušne inspiracije za nove projekte i samim tim učesnicima je omogućeno osvajanje novih tržišta u domenu građevinske delatnosti.


SEEBBE 2018

Moderno građevinarstvo podrazumeva brigu o prirodi, životnoj sredini i okruženju, i uspostavlja kriterijume koji podrazumevaju održivu izgradnju, obnovljive izvore energije, energetsku efikasnost, racionalno korišćenje resursa, uticaj na okolinu i zdravlje ljudi. U tom smislu nove investicije u regionu kao i tehnološke inovacije, vezane za svaki od ovih aspekata, ali neizostavno i materijali i procesi koje će plasirati građevinski stručnjaci u budućnosti – privlače veliki broj posetilaca zainteresovanih za komercijalnu i stambenu izgradnju.

Sajam građevinarstva na Beogradskom sajmu tradicionalno je najbolji pokazatelj aktuelnog trenutka i najviših dometa svih svojih učesnika i svakako je najveći sajam iz oblasti građevinarstva u regionu jugoistočne Evrope.

Izvor: sajamgradjevine.rs