top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


WRO         TKD      
F S    5      U   RY8
H6H   G9A     5      
X E    C      6   RPG
L7K           I      
Pretraga  
Novosti

Pointline CAD/CAM (2D,3D) i Borm Business ERP sistem

09.10.2023.

Proizvođačima nameštaja i stolarijama firma BORM nudi specijalizovan alat za povećanje produktivnosti i profitabilnosti i optimizaciju procesa

Pointline CAD/CAM (2D,3D) i Borm Business ERP sistem (kliknite na slike ispod za više informacije).

Jedinstveno celovito softversko rešenje koje pokriva sve korake i procese u komercijalnom poslovanju i proizvodnji. Od upita i tehnološke pripreme s vizualizacijama do planiranja proizvodnje i povezivanja sa mašinama i skladišnog poslovanja do primopredajnog zapisnika na montaži. 

Više od 45 godina iskustva u razvoju i implementaciji specijalizovanih digitalnih rešenja i ERP sistema u drvnoj industriji i preko 10.000 aktivnih i zadovoljnih korisnika.

Korisnici rešenja i sistema postižu značajne uštede vremena u realizaciji radnih naloga i povećavaju efikasnost, a istovremeno dobijaju uvid u profitabilnost projekata u svim fazama realizacije.

Modularan i individualno prilagodljiv korisnički pristup s posebnim naglaskom na uvoz tehničkih nacrta i povezivanje vaših mašina u zajedničku celinu i BormApp aplikaciju kojom su vaši podaci dostupni i izvan kancelarije i proizvodnje.

Rešenja i profesionalna podrška firme Borm rezultat su poznavanja specifičnih procesa i uspešne primene kod vodećih proizvođača nameštaja u Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji, Italiji i Holandiji.

Kontaktirajte firmu Borm kako biste saznali više o rešenjima koja nude. Oni će Vam ponuditi rešenje koje će Vam pomoći u digitalizaciji Vašeg poslovanja i povećanju produktivnosti.

Mailom na: office@borm.hr ili pozovite na +385 (0) 42/ 300 111

Više informacija možete dobiti na www.borm.hr  ili  www.pointline.hr  ili na Youtube kanalima  https://www.youtube.com/channel/UCByYIYVEmSBPrlgeHmKkTTA