top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


QQF         KSY      
  H    K      W   6CM
I99   XJK   E3M      
  E    H    8     42I
CXS         3LU      
Pretraga  
Novosti

ORDERFOX - internet platforma za CNC industriju u obradi drveta

18.06.2018.

ORDERFOX.com je najveća platforma na svetu za CNC industriju i sada se širi u novu industriju - CNC obrada drveta. Proizvođači i kupci mogu iskoristiti potpuno nove tržišne mogućnosti na ORDERFOX.com - i to potpuno besplatno! Proizvođači mogu da traže CNC poslove, kako na lokalnom tako i na globalnom nivou, dok kupci mogu stavljati naloge i proširiti svoje partnerske i snabdevačke mreže. U 2018. godini, ORDERFOX.com će proširiti svoju funkcionalnost kako bi dodao potpuno slobodnu CNC mašinsku razmenu za nove i polovne mašine, centar za zapošljavanje i inovativni komunikacijski alat.

Sa fokusom na Industry 4.0, razvoj ORDERFOX.com platforme je stvorio načine za svoje članove da iskoriste: nove mogućnosti, upoznaju nove partnere, sposobnost globalnog povezivanja i efikasnosti toka rada. Svi ovi atributi nisu samo preduslovi za uspeh, već operativni i strateški ciljevi za kompanije koje žele zadržati svoju poziciju ili stvarati konkurentsku prednost kako bi osigurale svoju budućnost.

ORDERFOX.com povezuje proizvođače CNC-a, kupce i dobavljače besplatno, klikom miša, a sve to zahvaljujući brzom i organizovanom pristupu informacijama. Prilikom traženja odgovarajućeg poslovnog partnera, kupca, prodavca ili dobavljača, ORDERFOX.com je jedino potpuno besplatno rešenje.

Na putu ka uspehu

ORDERFOX.com je počeo sa radom u junu 2017. Dok se poboljšava i nastavlja da raste, platforma nastavlja da širi i svoje ponude koje sada uključuju i  industriju CNC mašina za obradu drveta.

Prilagođena pretraga po porudžbini i interaktivni profili preduzeća

Funkcije inteligentnog filtera dostupne na ORDERFOX.com omogućavaju pretraživanje, filtriranje, pronalaženje i stavljanje parametara za sve članove zajednice jednostavnim i efikasnim. Kategorije filtriranja uključuju tehnologiju, materijale, sertifikate, lokaciju, jezik i dr. Pomoću svog profila, kompanije se mogu predstaviti globalno u onome što se može videti kao informativni sajt za resurse. Sa profilom na ORDERFOX.com, kompanije postaju članovi zajednice u najvećoj globalnoj CNC bazi podataka i mogu imati koristi od novih poslovnih mogućnosti dostupnih putem mreže. Sa funkcijom pretraživanja kompanija, korisnici imaju direktan pristup novim potencijalnim poslovnim partnerima.

Web stranica orderfox.com
Izgled web stranice orderfox.com

Najbolja način za optimizaciju u CNC industriji

Glavni fokus svih proizvođača CNC-a je na optimalnom iskorišćavanju mašine. Ako je opterećenje malo i kompanija ima slobodne kapacitete, proizvođač može brzo i jednostavno potražiti nove CNC poslove koji savršeno odgovaraju njihovom profilu kompanije. Ako proizvođaču nedostaje resursa ili je mašina u kvaru, mogu brzo naći odgovarajućeg partnera na ORDERFOX.com koji će taj posao odraditi za njega. Sa kompletnim i informativnim profilom kompanije, proizvođači CNC-a će primati samo porudžbine koje se stvarno uklapaju u njihove mogućnosti kompanije.

Kupci mogu optimizirati svoje procese i naći nove dobavljače na globalnom nivou

Za kupce, ORDERFOX.com pruža niz kontakata kako bi zadovoljio bilo koji zahtev - od masovne proizvodnje do visoko specijalizovanih firmi. Efikasan i jednostavan za korištenje sajt čini postavljanje posla veoma jednostavnim, uz brojne funkcije filtera kao što su: materijal, industrija, lokacija itd. Pored toga, može se kreirati lista ekskluzivnih partnera kao i lista kompanija sa kojima se ne želi poslovati ili lista onih kompanija sa kojima članovi odluče da ne komuniciraju ili im ne dozvoljavaju da imaju pristup njihovim podacima.

Profil kompanije obezbeđuje globalno umrežavanje
Kompletan profil kompanije na ORDERFOX.com pruža članovima pristup lokalnim i globalnim kompanijama putem najveće CNC baze podataka u svetu.

Profili kompanija mogu se vrlo lako kreirati na ORDERFOX.com. Potpuno prilagodljiva polja za unos i unapred konfigurisana polja sa više izbora značajno pojednostavljuju razvoj i kreiranje profila kompanije. Kompanije mogu predstaviti svoje mašine, sertifikate. Takođe mogu predstaviti svoje mogućnosti pomoću fotografija, video zapisa, brošura kompanije itd.

Ako kompanija članica traži nove poslovne partnere bilo na lokalnom ili globalnom nivou, to mogu učiniti koristeći funkciju pretraživanja kompanije, sa efikasnim i inteligentnim funkcijama filtera za pretraživanje. Ako pak ne žele da budu kontaktirani ili žele ostati anonimni, oni mogu postaviti postavku Privacy Mode unutar profila kompanije i njihovi kontakt podaci će biti sakriveni.

globalno prisutan profil kompanije. Pogledajte primer kompanije Veishaupt AG iz Švajcarske.
Globalno prisutan profil kompanije. Pogledajte primer kompanije Veishaupt AG iz Švajcarske.

O ORDERFOX.com

ORDERFOX AG, sa sedištem u Kneževini Lihtenštajn, nudi ORDERFOX.com, jedinu besplatnu internet platformu za kompanije u CNC drvnoj industriji.

ORDERFOX.com olakšava kompanijama da izađu u susret izazovima digitizacije.

ORDERFOX.com je internet CNC industrije, koji brzo i jednostavno povezuje proizvođače CNC-a, kupce i njihove snabdevače pomoću inteligentnih funkcija pretrage što značajno smanjuje troškove proizvodnje.