top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


F           8NW      
F G    L      Y   4NX
H6Q   RA3   22A      
  A    6    F     RIU
  L         XYU      
Pretraga  
Novosti

ORDERFOX.com - Postavi ponude za posao i pronađi kvalifikovane radnike

01.02.2019.

ORDERFOX.com

Karijerni centar: Postavi ponude za posao i pronađi kvalifikovane radnike

Globalno, CNC industrija i proizvodni sektori u celini rastu i mnoge kompanije imaju sreću da budu preplavljene poslom. Sa sve većom mobilnošću tržišta rada i nedostatkom kvalifikovanih radnika, mnoge kompanije se suočavaju sa izazovima da ispune tražene rokove. Iz tog razloga, ORDERFOX.com je razvio novi Karijerni centar. Ovaj centar je specijalizovan za CNC industriju i proizvodne sektore i olakšava preduzećima da pronađu kvalifikovano osoblje koje im je potrebno.

ORDERFOX.com je svakodnevni resurs specijalno napravljen za CNC industriju i koristi inteligentne funkcije za povezivanje CNC proizvođača i kupaca. Dodavanjem novog Karijernog centra, na već impresivnu listu korisnih karakteristika, ORDERFOX.com se pokazao kao još veće svakodnevno sredstvo za rast svake kompanije-članice kao i celokupnog sektora industrije.

 

Veći domet i jednostavnost upotrebe

Karijerni centar, kao i svaka funkcija na ORDERFOX.com, je jednostavan za upotrebu i izgrađen za efikasnost. Sa brojnim funkcijama filtriranja kao što su naslov, profesionalno polje, tip zaposlenja i zemlja, potencijalni aplikanti mogu lako pronaći odgovarajuće poslove.

Postavite i pronađite posao besplatno

Karijerni centar, kao i svaka funkcija na ORDERFOX.com, izgrađen je za efikasnost. Registrovani članovi mogu lako postaviti, objaviti i upravljati otvorenim radnim mestima, dok potencijalni aplikanti mogu pronaći odgovarajuće poslove paralelno sa svojim iskustvom. Interfejs Karijernog centra je intuitivan i jednostavan za upotrebu, a izgrađen je sa unapred definisanim poljima za selekciju i filterima koji se mogu koristiti za objavljivanje poslova. Ovo omogućava kompanijama da nađu kvalifikovane zaposlene ne samo za tradicionalna CNC srodna polja, već i za druge potrebne službe - od administracije do prodaje.

Fokus na međunarodno umrežavanje

Karijerni centar je još jedan značajan deo platforme koja proširuje opseg usluga dostupnih na ORDERFOX.com, čineći svakodnevni posao lakšim za kompanije, a istovremeno povećavajući brzinu i efikasnost procesa. Platforma obezbeđuje izuzetno efikasan sveobuhvatni paket za stvaranje međunarodnih mreža, generisanje dodatnih naloga, povećanje prihoda i pronalaženje iskusnih zaposlenih. „Internet CNC industrije“ će nastaviti da proširuje svoje karakteristike u budućnosti, sa nepokolebljivim fokusom na stvaranje dodatne vrednosti za globalnu industrijsku zajednicu.

Sveobuhvatna platforma za celu CNC industriju

Stručnjaci za digitalizaciju na ORDERFOX.com su tokom prošle godine integrisali mnoge važne funkcije platforme. Ove raznovrsne karakteristike uključuju Razmenu mašina za nove i polovne mašine, Globalni sajam i Kalendar događaja i odeljak Znanje i trendovi, koji podržavaju osnovnu strategiju - pronalaženje odgovarajućih proizvodnih partnera za kompanije članice, istovremeno stvarajući priliku kroz RFQ proces  (zahtev za ponudu) za održavanje optimalnog operativnog kapaciteta. Karijerni centar će ubuduće sadržati prilike ne samo kompanija članica, već će pratiti i trenutne partnere, nudeći dodatnu vrednost i prednosti kao što su to ranije činili partneri ORDERFOX.com, Autodesk® i Celeritive Technologies (kreator VoluMill-a).

O ORDERFOX.com

Sa sedištem u Rugelu, Lihtenštajn, ORDERFOX AG upravlja ORDERFOX.com, besplatnom globalnom platformom za kompanije koje aktivno upravljaju digitalnim promenama. ORDERFOX.com olakšava kompanijama da se nose sa izazovima digitalizacije i industrije 4.0. ORDERFOX.com je “internet CNC industrije” koja povezuje CNC proizvođače, kupce i njihove dobavljače - jednostavno i brzo koristeći inteligentne funkcije filtera, čime se značajno smanjuju troškovi transakcije i vreme do prodaje. Od svog lansiranja, ORDERFOX.com se proširio na 25 jezika, pokrenuo je Globalni sajam i Kalendar događanja, integrisanu funkciju Znanja i Trendova i Razmenu mašina za nove i polovne mašine. Sve funkcije i usluge ORDERFOX.com su besplatne za korišćenje.

Više informacija: www.orderfox.com.

Pregled prednosti ORDERFOX.com za CNC proizvođače i kupce:


ORDERFOX.com - Vaše pogodnosti kao kupca:

• Digitalna nabavka štedi vreme i novac

• Jednostavno, efikasno i bez provizije

• Ponude od kvalifikovanih CNC proizvođača širom sveta

• Kontinuirano ažurirane i optimizirane mreže partnera i dobavljača

• Brzo pristupite dostupnim kapacitetima proizvođača na globalnom nivou


ORDERFOX.com - Vaše prednosti kao CNC proizvođača:

• Postizanje optimalnog kapaciteta sa trenutno dostupnim zahtevima za ponudu

• Pronađite saradnike kada su vam popunjeni  kapaciteti ili ako su vaše mašine u kvaru

• Obaveštenja o zahtevima za ponudu specifičnim za vašu mašinsku flotu i stručnost

• Detaljan profil kompanije za širi globalni doseg

• Direktna komunikacija sa kupcima


ORDERFOX.com Izdvajamo:

ORDERFOX.com je CNC tržište za CNC proizvođače, CNC kupce i industriju snabdevanja.

ORDERFOX.com povezuje CNC proizvođače i CNC kupce.

ORDERFOX.com pretražuje i automatski pronalazi pravog partnera.

ORDERFOX.com je jedina globalna platforma za CNC tržište.

ORDERFOX.com generiše podatke za CNC proizvođače, CNC kupce i partnere.