top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


JTT         D2W      
  D    H      M   QHJ
7TT   S69     X      
M      5      W   Y81
C12           S      
Pretraga  
Novosti

Okrugli sto o zelenom novinarstvu na Sajmu i konferenciji zelene gradnje

10.10.2016.

Zeleno novinarstvo

Kako najbolje ispričati priču o zelenoj gradnji i kako podstaći i navesti učesnike zelene gradnje da ispričaju ono što će da zainteresuje javnost, ali i urednike TV i štampanih medija i natera ih da je objave ili emituju, biće glavna tema sesije o zelenom novinarstvu u okviru manifestacije posvećene zelenoj gradnji.

Sajam i konferencija zelene gradnje - Green building expo and conference biće održani od 2. do 4. novembra Beogradu u Belexpo centru u organizaciji kompanije ENERGO, a u saradnji i partnerstvu sa Američkim Savetom zelene gradnje USGBC (United States Green Building Council), tvorcem vodećeg  protokola sertifikacije LEED (Leadership in Energy and Environmetal design).

Učesnici  su ugledni domaći i svetski stručnjaci i kompanije iz ove oblasti, a najvažniji dogadjaj posvećen održivom razvoju zelenog građevinarstva i svih pratećih delatnosti uživa podršku Grada Beograda i mnogobrojnih ambasada u Srbiji.

Okrugli sto o zelenom novinarstvu biće održan 3. novembra u 15 časova i namenjen je novinarima i onima koji se bave marketingom, kako bi se bliže upoznali sa zelenom gradnjom, njenim sadržajem, potencijalima i najboljim modelima i kanalima za plasiranje u medijima.

Moderator ove sesije biće Joseph Crea, izvršni direktor za marketing i komunikacije u Američkom savetu zelene gradnje USGBC gde radi na razvoju, implementaciji i realizaciji svih komunikacionih strategija. Crea je na početku karijere bio novinar i reporter, a potom je počeo da se bavi marketingom i postao poznato ime u toj oblasti. Specijalnost su mu digitalne komunikacije za vodeće američke menadžere, kao i razvoj holisičke strategije komunikacija, što ga je uvrstilo u svetski TOP PR.

http://greenbuildingexpo.rs/en/conference/conference-program

http://greenbuildingexpo.rs/en/conference/full-conference-abstracts?showall=&start=13

Prijava - registracija za sve novinare koji su zainteresovani da učestvuju na predavanju o Zelenom novinarstu vrši se putem maila koljensic@greenbuildingexpo.rs do 26.10.2016. godine.

Zeleno novinarstvo