top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


JUT         F4E      
3 R    U      6   7YK
UEA   7K8   X4O      
O D    N      U   RUH
T4T         8TW      
Pretraga  
Novosti

Održana redovna godišnja skupština Klastera drvoprerađivača

26.03.2014.

Redovna godišnja skupština Klastera drvoprerađivača održana je 22.03.2014. godine na Šumarskom fakultetu u Beogradu. Predsednik UO Klastera drvoprerađivača, Gradimir Simijonović, podneo je, skupštini na usvajanje, finansijski izvešaj i izveštaj o radu klastera u prethodnoj godini. Klaster je u prethodnoj godini poslovao bez gubitka, uključio se u rad na projektima EU i započeo istraživanja na temu obezbeđivanja izvora finansiranja kroz rad na domaćim i međunarodnim projektima. U nastavku sednice predsednik prethodnog saziva skupštine, Rajko Sredanović predložio je članove novog saziva organa upravljanja klastera. Nakon glasanja izabrani su: Branislav Karišić, predsednik skupštine, članovi Upravnog odbora: Zlata Tica, Dragan Bojović, Dragojlo Blagojević, Rajko Sredanović i Gradimir Simijonović, kao i članovi nadzornog odbora: Milovan Vučićević, Jovan Kujundžić i Miloš Tica.

Docent dr Nebojša Todorović i docent dr Goran Milić predstavili su skupštini projekat ID:WOOD i predložili prisutnima da se uključe u aktivnosti vezane za ovaj projekat jer mogu dobiti potpuno besplatne usluge rešavanja različitih organizacionih i tehnoloških problema i nedoumica u poslovanju. Odgovore na sva pitanja daće domaći i internacionalni eksperti uključeni u rad na projektu i članovi transnacionalnog klastera znanja iz oblasti drvne industrije.

Nakon kraće diskusije, predsednik UO Gradimir Simijonović i prethodni predsednik skupštine Rajko Sredanović zahvalili su se prisutnima i Šumarskom fakultetu, koji je omogućio održavanje sednice u svom prostoru, a novi predsednik skupštine, Branislav Karišić je zaključio zasedanje.