top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


SLY         T9O      
O 1    A    9 8   GGP
X W   AFW   F P      
G Q    8    3 J   O3C
NLT         LFP      
Pretraga  
Novosti

Održana prva interaktivna studentska tribina na Šumarskom fakultetu

10.03.2023.

Na Šumarskom fakultetu u Beogradu je u subotu, 25. februara, održana prva interaktivna tribina pod nazivom

Na Šumarskom fakultetu u Beogradu je u subotu, 25. februara, održana prva interaktivna tribina pod nazivom "Šta posle?".

Govornici tribine bili su master inženjeri tehnologija drveta i master inženjer organizacionih nauka, koji su imali zadatak da sa posetiocima diskutuju o oblasti zaposlenja u drvnoj industriji.

Čitav događaj su organizovale studentkinje sa Odseka Tehnologije drveta, uz saglasnost profesora sa pomenutog smera. Sama panel diskusija je bila osmišljena tako da je se kroz tročasovno predavanje pratila agenda koja je sadržala teze kao što su: pisanje CV-a i apliciranje, poslovne veštine, odgovornosti i obaveze, plata i pregovaranje, značaj fakultetske diplome i akademskog zvanja.

Događaj je bio veoma posećen, a svi prisutni ističu da je inicijativa za ovakav skup bila sjajna ideja kojom su student mogli dobiti odgovore na različita pitanja, steći mnoga saznanja i čuti različita iskustva.

Na Šumarskom fakultetu u Beogradu je u subotu, 25. februara, održana prva interaktivna tribina pod nazivom

Ovo je ujedno vid promocije Odseka Tehnologije drveta, te su se među gostima tribine našli i učenici završnih godina srednjih škola. Njima je prisustvo na tribini bilo pokazatelj da Šumarski fakultet može biti odličan izbor za nastavak školovanja.

U planu je još projekata ovakvog karaktera, koji će nadamo se, doneti pravu inovaciju, ali i opštu dobrobit mladim inženjerima celokupne drvne industrije.

Organizatori,
Aleksandra Bratić i Nevena Živanović
Tim TMP edukacija

Dodatne informacije možete pogledati ovde.