top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


JG5         HMU      
R      P      K   75U
I7L   3X7     T      
  H    6      G   5OY
TUE           T      
Pretraga  
Novosti

Od ideje do gotovog nameštaja pomoću pravih usluga

20.02.2018.

BLUM - Od ideje do gotovog nameštaja pomoću pravih usluga

Blumove usluge za planiranje, poručivanje i montažu okova

Blum, austrijski proizvođač okova, nudi veliki broj korisnih aplikacija, da bismo vas podržali počev od preciznog planiranja do montaže po meri. Prilagođene vašim potrebama, online non-stop na vašem pametnom telefonu.

Kako da naši kupci prepoznaju kvalitet nekog komada nameštaja? Kada savršeno ispunjava svoj zadatak, kada može da se otvori i zatvori na prijatan način i kada je precizno obrađen. Da bi sve ovo ispunio, Blum ide sa vama, ruku pod ruku, sa svojim promišljenim uslugama.

Praktične primene čine sve korake, od ideje do gotovog komada nameštaja, efikasnijim, sigurnijim i jednostavnijim.

Planiranje čini jednostavnim

Kada planirate pomoću konfiguratora proizvoda vi oblikujete čak i složene primene, pojedinačno i u zavisnosti od ugradne situacije. Uvek ćete dobiti odgovarajuće okove - proverene na koliziju i prikupljene u robnoj korpi.

Digitalni alat za stolare

EASY ASSEMBLY aplikacija za pametne telefone za iOS i Android olakšava ugradnju okova. Uputstva za instalaciju, pojašnjavajući video snimci i interaktivne primene za jednostavno pronalaženje položaja okova, dolaze direktno iz Bluma, potpune i ažurne.

Prave usluge na jednom mestu

Ove i mnoge druge usluge možete pronaći na adresi www.blum.com. Ovo štedi vaše vreme utrošeno na planiranje, naručivanje i montažu i obezbeđuje visoki kvalitet vašeg nameštaja