top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


 Q          TDM      
WQ     8      E   SFI
 R    CMT   PKO      
 5     A      L   ILE
8A1         S9K      
Pretraga  
Novosti

NOVOSTI IZ FIRME FABBRICA - UPOZNAJTE FIREWALL LINIJU VATRO-OTPORNIH PREMAZA RENNER ITALIA

26.07.2017.

Fabbrica predstavlja nove PROMOTIVNE FILMOVE koji će Vas detaljno upoznati sa karakteristikama FIREWALL vatro-otpornih premaza iz proizvodnog asortimana Renner Italia.

Ovaj renomirani svetski proizvođač premaza za drvnu industriju, nudi veliki izbor različitih proizvoda, kojima se mogu površinski obraditi drveni elementi u enterijeru, kako bi se zadovoljili strogi zahtevi vatro-otpornosti.

„FIREWALL premazi sprečavaju dalje širenje vatre kroz tri kombinovana procesa” – Marco Bassi, rukovodilac Sektora za istraživanje i razvoj Vam objašnjava kako ovi procesi funkcionišu.

„Zapaljivost predstavlja jedini nedostatak drveta kao materijala za izradu elemenata u enterijeru, koja se može značajno redukovati” – Marco Mobili, vodeći istraživač u laboratorijama Renner Italija objašnjava kako je to moguće rešiti.

„Odlukom da drvene elemente zaštitite upotrebom FIREWALL vatro-otpornih premaza, znači da ste se odlučili za estetiku i sigurnost” – Luca Alimenti, menadžer FIREWALL projekta Vas upoznaje sa asortimanom proizvoda.

Za sve dodatne informacije tehnička služba Fabbrica doo Vam stoji na raspolaganju!