top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


F8R         I6X      
6 U    3      X   XTX
E L   9B2     W      
N M    J      8   L8S
JFT           O      
Pretraga  
Novosti

NOVOSTI IZ FIRME FABBRICA - UPOZNAJTE FIREWALL LINIJU VATRO-OTPORNIH PREMAZA RENNER ITALIA

26.07.2017.

Fabbrica predstavlja nove PROMOTIVNE FILMOVE koji će Vas detaljno upoznati sa karakteristikama FIREWALL vatro-otpornih premaza iz proizvodnog asortimana Renner Italia.

Ovaj renomirani svetski proizvođač premaza za drvnu industriju, nudi veliki izbor različitih proizvoda, kojima se mogu površinski obraditi drveni elementi u enterijeru, kako bi se zadovoljili strogi zahtevi vatro-otpornosti.

„FIREWALL premazi sprečavaju dalje širenje vatre kroz tri kombinovana procesa” – Marco Bassi, rukovodilac Sektora za istraživanje i razvoj Vam objašnjava kako ovi procesi funkcionišu.

„Zapaljivost predstavlja jedini nedostatak drveta kao materijala za izradu elemenata u enterijeru, koja se može značajno redukovati” – Marco Mobili, vodeći istraživač u laboratorijama Renner Italija objašnjava kako je to moguće rešiti.

„Odlukom da drvene elemente zaštitite upotrebom FIREWALL vatro-otpornih premaza, znači da ste se odlučili za estetiku i sigurnost” – Luca Alimenti, menadžer FIREWALL projekta Vas upoznaje sa asortimanom proizvoda.

Za sve dodatne informacije tehnička služba Fabbrica doo Vam stoji na raspolaganju!