top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


ECO         QQ3      
  F    Q    L C   9UL
  M   OCL   4IT      
  Q    I    S 2   9YX
  G         NY5      
Pretraga  
Novosti

NOVOSTI IZ FIRME FABBRICA - TON KARTA HIDRO ULJA ZA ENTERIJER

18.05.2016.

ZA DEKORACIJU NAMEŠTAJA I PODNIH POVRŠINA U ENTERIJERU

Ton karta hidro ulja - Fabbrica doo

Prateći aktuelne svetske trendove iz segmenta površinske zaštite nameštaja, podnih površina i ostalih drvenih elemenata u enetrijeru, Fabbrica doo pripremila je za svoje komitente NOVU TON KARTU HIDRO ULJA.

Zbog svoje sposobnosti da naglase prirodan izgled i teksturu drveta, kao i zbog svoje netoksičnosti, premazi na bazi hidro-ulja su omiljeni među korisnicima koji žele da ih primene za opremanje lokala, poslovnih prostora, kao i sopstevnih domova ekološke premaze koji garantuju potpuno prirodan izgled tretiranih površina.

Primenom ove grupe premaza postiže se takozvani “natural wood” efekat. Površina je jako prijatna na dodir, sa naglašenom prirodnom strukturom drveta.

Tehnički servis Fabbrica doo je uz pomoć saradnika, koji su doprineli realizaciji ovog zahtevnog projekta, u mogućnosti da svojim komitentima ponudi jedinstvenu paletu tonova koja je veoma atraktivna.

Nijanse zastupljene u novoj ton karti omogućiće arhitektama i dizajnerima, kao i svim proizvođačima iz drvne industrije dopunske mogućnosti, ideje i rešenja u uređenju enterijera.

FABBRICA DOO NUDI NOVE TON KARTE PO IZUZETNO KONKURENTNIM CENAMA.

Ton karta Fabbrica doo

Za sve dodatne informacije tehnička služba Fabbrica doo Vam stoji na raspolaganju!