top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


 X          N7N      
34     W      9   MP8
 A    BUI   94N      
 2     R      M   Q2F
DP8         KP7      
Pretraga  
Novosti

NOVOSTI IZ FIRME FABBRICA – PREMAZI ZA STOLICE

31.10.2015.

FABBRICA DOO VAM PREDSTAVLJA
NOVU LINIJU PIGMENTIRANIH PREMAZA ZA TRETMAN STOLICA

Izlazeći u susret zahtevima svojih komitenata, stručni tim proizvođača premaza Renner, Italia je uspešno formulisao NOVU LINIJU PIGMENTIRANIH PREMAZA ZA TRETMAN STOLICA.

NOVA LINIJU PIGMENTIRANIH PREMAZA ZA TRETMAN STOLICA -Fabbrica dooNOVA LINIJU PIGMENTIRANIH PREMAZA ZA TRETMAN STOLICA -Fabbrica dooNOVA LINIJU PIGMENTIRANIH PREMAZA ZA TRETMAN STOLICA -Fabbrica dooNOVA LINIJU PIGMENTIRANIH PREMAZA ZA TRETMAN STOLICA -Fabbrica dooNOVA LINIJU PIGMENTIRANIH PREMAZA ZA TRETMAN STOLICA -Fabbrica doo

Lakiranje stolica u pigmentirani ciklus (boje po RAL, NCS i drugim ton kartama) predstavlja najnoviji trend u dizajniranju nameštaja i uređenju enterijera.
Obzirom na njihovu specifičnu strukturu i dizajn, lakiranje stolica u pigmentirani ciklus predstavlja poseban i veoma specifičan izazov za sve proizvođače.

Težnja da se komitentima ponudi najbolje rešenje za površinsku zaštitu i dekoraciju, inspirisala je stručni tim tehnologa i tehničara proizvođača premaza Renner Italia na posebne inovacije i unapređenje karakteristika postojećih premaza.

Višemesečni trud stručnog tima urodio je plodom, tako da Vam sa posebnim zadovoljstvom predstavljamo NOVU LINIJU PIGMENTIRANIH PREMAZA ZA TRETMAN STOLICA.

Nova linija premaza poseduje unapređene mehaničke karakteristike, dok njihova izražena elastičnost obezbeđuje bezbednu eksploataciju stolica bez mogućnosti oštećenja sloja premaza u delovima izloženim ekstremnom istezanju (spoj naslona i sedalnog dela).

Bitna karakteristika ove serije premaza je svakako povećana tiksotropnost koja olakšava nanošenje premaza na već spojene stolice, u vertikali, bez opasnosti od curenja boje, pojave neuniformnog sjaja, neujednačenog tona na izlakiranim površinama i sl.

Potrošnja pomenutih materijala je značajno manja u odnosu na standardne poliuretanske premaze.

SPECIJALNA NAPOMENA:
Ova vrsta premaza se može nanositi upotrebom standardne i elektrostatičke opreme.

Za sve dodatne informacije tehnička služba Fabbrica doo Vam stoji na raspolaganju!