top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


P2D         XLW      
8 J    G    1     2Q4
F T   NU9   9LM      
6 1    8      7   SS1
OXI         M1T      
Pretraga  
Novosti

NOVOSTI IZ FIRME FABBRICA - PČELINJI VOSAK

12.09.2017.

Fabbrica doo je svoj prodajni asortiman nedavno upotpunila novim proizvodom iz grupe ulja i voskova, koji je jedinstven po svojim osobinama i karakteristikama.

PČELINJI VOSAK je za kratko vreme stekao značajnu popularnost među korisnicima. U pitanju je specifičan proizvod formulisan na bazi potpuno prirodnih komponenti i zadovoljava stroge propise i norme u pogledu sadržaja teških metala, parabena, silikona, mineralnih ulja itd.

Pomenuti proizvod je dostupan u tečnom stanju, kao i u obliku paste. Aplikacija pčelinjeg voska je veoma jednostavna i ne zahteva specijalnu opremu za nanošenje i upotrebu dopunskih zaštitnih sredstava.

Pčelinji vosak je pogodan za tretman različitih vrsta nameštaja izrađenih od masiva, ramova slika, antiknog nameštaja, ikona i slično. Na tretiranoj površini ostavlja tanak sloj premaza koji dopunski naglašava prirodnu toplinu i teksturu drveta.
Ovaj proizvod je odličan izbor za održavanje antikviteta, starog nameštaja, te reparaciju i osvežavanje svih lakiranih površina.

Pčelinji vosak se proizvodi ručno u malim serijama, koristeći visoko-kvalitetan koncentrat čistog pčelinjeg voska u pasti. Pasta za pčelinje vosak ima lagani i prijatan miris.

    

Pčelinji vosak u pasti i u tečnom stanju

Zaštita drvenih površina pčelinjim voskom pruža najprirodniju zaštitu supstrata i spečava naelektrisanje prašine koja se nakuplja tokom dana te se preporučuje za tretman nameštaja u prostorijama gde borave osobe koje su sklone alergijama, asmatičari i deca.

Za sve dodatne informacije tehnička služba Fabbrica doo Vam stoji na raspolaganju.